Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

salut, am gasit : Mp3tag

Mp3tag is Freeware

In case you like using Mp3tag, please consider donating to support the development of Mp3tag.

eu pe asta il folosesc si mi-am pus ce am vrut eu la fiecare melodie.

poti selecta toate mel din album si sa le atasezi aceeasi imagine.

bafta

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da si eu folosesc mp3tag, accepta si poze de marime mai mare. Rezolutia maxima acceptata a pozei e impusa de softul media nav. Dar stiu sigur ca pozele de 500x500 merg lejer.

Ceea ce face acest soft este ca salveaza poza aleasa de tine in fiecare piesa muzicala (selectate tot de tine). Deci introduci un album in suprafata de lucru a Mp3tag, si daca ai poza disponibila undeva pe calculator, atunci un click dreapta pe patratelul album art si selectezi add album art, dupa care se selecteaza poza dorita, OK. Cu asta gata. Dupa asta poza se poate sterge de pe calculator daca nu se mai doreste sa fie pastrata.

Editat de OffWhite
Link spre post

Ati incercat cumva, Media Nav vede si fisiere video? Nu am pretentii la filme, sunt suficiente videoclip-uri! Eu am probat la repede intr-o zi si....nimic! :(

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...