Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 568
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

La Duster dec 2022 microfonul se afla deasupra parasolarului  , chiar daca in manual scrie ca e la oglinda ,la oglinda a ramas doar senzorul de temperatura .

Ai mare grijă  cu MN4, nu există ceva aşa simplu ca totalcommader, Recomandarea este să mergi la cineva cunoscut ( sau măcar de încredere ) adică să stie ce are de făcut,... Vorbim de linux, sw 9

@foxbat@MephystoEscobar Da au aparut cele de la iGO Navteq HERE 2021.Q2 si respectam regulamentul. Informatii mai multe in privat.  

Posted Images

Rog a-mi fi scuzata ignoranta, dar pâna la urma ce anume aduce mai exact modelul nou, MN4 versus penultimul (?), MN3 de pe Duster prestige 2019? In afara diferentelor estetice, desigur.

Multumesc anticipat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai sa vedem ce e in plus la MN4:

- optiunile de Android Auto si CarPlay wireless (strict la MN4 si numai pana acu vreo 4 luni)

- posibilitatea de a avea meniul MySense (dar doar fancy pentru Dacia), dar da spectaculos bine cu un Tablou de Bord digital de 10"

- ecranul relativ mai mare

- multe optiuni extinse pentru functii pe masina (iarasi limitate pe Dacia)

- nu imi aduc bine aminte dar parca era si optiunea Around View Monitor, disponibila pe noile Renault-uri numai

- optiunea de conexiune WiFi pe care o gasesc chiar inutila

Link spre post
  • 4 weeks later...

Salut,

Pe MediaNav Evolution 1.x.x.x se poate face sa apara senzorii de parcare spate de la PNI (cei pe care ii instaleaza cei de la reprezentanta) sau cu ce model de senzori trebuie sa fie schimbati sa apara pe Medianav?

Multumesc,

Screenshot 2023-01-08 at 21.42.41.png

Editat de maiusik88
Link spre post

Salutare!

Am comandat masina in mai anul trecut când era echipata cu conexiune wireless pentru AppleCarPlay … a venit astăzi cu conexiune doar prin cablu … Întrebare succinta: Exista vreo posibilitate sa am conexiune wifi sau trebuie sa ma resemnez cu metoda cu cablul?

Multumesc anticipat pentru răspuns/uri!

Link spre post
  • Mak changed the title to Medianav radio dab

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...