Sari la conținut

Postări Recomandate

@SamsonS uite legat de dorinta ta de a testa un Primo de WinCE am gasit si testat pe un Emulator WinCE si ruleaza, 2 versiuni relativ apropiate.

iGO Primo 9.6.5.245577

iGO Primo 9.6.5.278914

Daca mai ai chef acum ai material de studiu. ?

Pe de alta parte cand am timp poate mai arunc si eu cate un ochi.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 426
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

@SamsonS, @andrei_s azi am facut testul de instalare si rasfoire si a mers EXCELENT. Am scos versiunea 2.2 in Romana si Engleza pentru fiecare dupa preferinte. 2.2ª Revision Supermodd Evolut

Posted Images

Pai am incercat, pe emulator , ba chiar pe un telefon cu win ce 5 si 6 si merge, numai pe MediaNav nu functioneaza. imi da eroare ca nu e versiunea compatibila cu sistemul de operare. Nici invers nu merge, adica am luat tot ce este in StorageCard4 si am pus pe win ce 5 & 6 si nici asa nu functioneaza.

Editat de SamsonS
Link spre post

Eu nu am testat inca sa pun alte SW-uri pe MediaNav. 

Ce e pe MediaNav in Emulator nici asta, dar ca un kit sa fie functional pe emulator se lasa doar o harta si scos tot restul, daca te uiti in kit-urile testate pe Emulator sunt paruite la maxim (verifica ce au inauntru). Ce sa zic, sunt teste .... eu nu am foarte mult timp sa ma joc.

De asta am incercat sa gasesc o cale de mijloc si eu pe un Emulator, dar de zici ca ce merge aici pe MediaNav nu, e de sapat mai mult atunci ...?

Editat de Neek
Link spre post

Am testat un pic si eu pe Emulatoare si se pare ca ai dreptate. Ce e de pe MediaNav spune ca nu e aplicatie compatibila WinCE.

Oricum din cate se pare pe Emulatoarele generice WinCE nu poti simula teoretic decat aplicatii externe care lucreaza de pe stick-ul USB. Chiar si aici mai vedem....

Emulatorul pentru MediaNav trebuie configurat ca si acesta, dar e o problema, ca odata scrisa imaginea aceasta nu poate fi alterata!!! Daca scrii Storage Card3 pe imaginea WinCE in functie de spatiul avut o scrie, dar la un restart WinCE dispare. Apoi si dimensiunea si procesorul MIPS trebuie sa bata. Astfel nu cred ca se va putea emula vreodata un MediaNav.

Editat de Neek
Link spre post

@SamsonS am incercat sa rulez pachetele Primo de mai sus pe MediaNav si nu au mers spunand ca nu sunt compatibile WinCE desi pe Emulator WinCE rulau.

Deci nu sunt sperante de a simula ceva pe Emulator ca apoi sa mearga pe MediaNav.

Din cate vad, cumva aplicatiile sunt particularizate pentru MediaNav si probabil tine si de procesorul MIPS.

Acum incerc sa decodific din alte patch-uri cum particularizeaza Primo ... mai vedem ...

Editat de Neek
Link spre post
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...