Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 426
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Tutorial actualizare harti MediaNav gratis cu Supermodd Eu personal am cumparat de curand un Duster din 2017 la mana a doua si am descoperit MediaNav-ul. Am fost incantat de navigatie cand am vaz

Am actualizat versiunile de SuperMod la 2.3. Pentru Evolution prin acest update se extinde compatibilitatea incepand cu versiunea 6.0.3 pana la 9.1.3. Am adaugat butoane de Start/Stop GPS (Naviga

@SamsonS, @andrei_s azi am facut testul de instalare si rasfoire si a mers EXCELENT. Am scos versiunea 2.2 in Romana si Engleza pentru fiecare dupa preferinte. 2.2ª Revision Supermodd Evolut

Posted Images

relax. nu s inca toate(pachet complet). cam 6Gb deocamdata. Ro este,

btw. poti sa pui Luna (nextgen) in log de igo pe unit?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu de acest aspect. Neek poate sa-ti dea mai multe detalii deoarece el cunoaste cel mai bine sistemele de operare existente in toate Navigatiile  MediaNav. Eu detin si restul de fisiere adiacente Navigatiei, dar acestea nefiind des actualizate este si normal sa nu apara in acele pack-uri cu harti noi (se presupune ca deja le detii...).

Niciodata nu o sa gasesti pachete complete... Doar vei gasi noile madificari/adaugari. Multe din fisierele cu care lucreaza Navagatiile raman in principiu aceleasi ( exemplu fiind fisierele DEM cu topologia reliefului care nu se schimba peste noapte ca doar nu se formeaza un nou munte peste noapte sau fisierul cu denumirea localitatilor, cel cu semnele de circulatie, etc... ).

@foxbat Da, poti sa pui Luna (nextgen) in log de igo pe unitate, Testat de mine si merge.

Editat de sharkyslro
Link spre post

Nu recomand Luna. Se pare ca foloseste alte extensii de fisiere harti pe care nu le gasesc. Momentan raman la IGO NNG.

Edit: Dupa multe esuari si teste, am reusit sa fac Igo Vigo Luna sa functioneze corect si sa accepte hartile de la Here (hartile clasice)

Editat de sharkyslro
Link spre post
  • 1 year later...

Va salut. Am MediaNavul modat cu Menavrus (updatat la ultima varianta disponibila, cred...). Imi puteti spune cum este posibila conectarea lui la ODBII? Am inteles ca este nevoie de o licenta HobDrive si de o interfata pe USB cu chipul ELM327. Unde/cum instalez respectiva licenta? Multumesc

Link spre post
  • 4 weeks later...

Salutare!

Inainte de a vinde masina (Duster 2) m-am gandit sa fac update la harti. Am folosit doar Android Auto pentru navigare intr-ucat navigatia masinii nu m-a atras deloc. Azi Am tot facut drumuri cu stick-ul USB din casa la masina si inapoi, pana am facut toate update-urile cu toolbox-ul, sperand ca Dacia imi va 'scapa' ultimile harti de Romania si Bulgaria.

Initial aveam versiunea 1.0.13.2 de software cu harti (RO + BG) din 2017/Q2 si harta de baza din 2013.06. Acum am doar softul mai nou :) 1.0.15.3 si aceleasi harti vechi cu "Media Nav Evolution late 2018", versiunea 9.12.187.784952 de iGo. Asa am ajuns sa caut cum se poate face update gratis ( e chiar PENIBIL sa dau 69Euro CU DISCOUNT pe o harta cand poti folosi Waze si Google Maps FOR FREE)

image.thumb.png.3ed48180b8ee45cdcb8658cf068fa221.png

M-am apucat sa citesc de la prima pagina pana la pagina 11 si nu am vazut decat discutii despre versiuni mai vechi si evident harti vechi, asa ca sunt curios daca sunt de actualitate programele pe care le-am descarcat din primul post si procedura. Clar ca intre timp au aparut si alte harti si sper ca pot descarca ceva mai nou decat ce ofera Dacia.

Deci...fac cu sfintenie ce spune stimabilul Neek (BTW - FELICITARI pentru descriere, rabdare si consecventa) sau a aparut ceva mai nou? Evident ca rog si info de unde pot downloada ultima harta de Romania.

Multumesc :) 

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...