Sari la conținut

Duster 2018, Prestige, 1.5 DCI, 110cp, Beige Dune

Postări Recomandate

Din presa internationala:

Untitled.jpg

Tot de acolo:

MediaNav generatia 4 soseste anul acesta, saptamina 48, initial numai in Duster 2. Se schimba scula si programul. Hard si soft. Sistem de operare Linux cu compatibilitate pentru Android Auto/Apple Carplay. 

Editat de ISZY56
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 58
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si niste poze

Enervant... Medianavul de fapt e enervant de prost facut. In loc sa coste mai mult cu vreo 100 euro dar sa fie cat de cat ceea ce trebuie, l-au lasat asa, primitiv aproape. Piesele muzicale din usb  -

Posed de vreo 3 saptamani Duster 2018, Prestige, 1.5 DCI, 110cp, Beige Dune, pack piele si navigatie plus optiuni exterior: bullbar, carlig, trepte, protectii plastic la aripi si bandouri. Am aproape

Posted Images

Salutari tuturor....Am achizitionat noul Duster 1.5 4x4 de cateva zile si am un zgomot ciudat in treapta 5 cand e putin subturat.Se aude ca un huruit urat sub masina(intorc oamenii capu pe strada),dar nu imi dau inca seama de unde vine.Am 200 km cu ea.... a mai patit careva asa???

Link spre post
Acum 3 ore, Flaviu a spus:

Salutari tuturor....Am achizitionat noul Duster 1.5 4x4 de cateva zile si am un zgomot ciudat in treapta 5 cand e putin subturat.Se aude ca un huruit urat sub masina(intorc oamenii capu pe strada),dar nu imi dau inca seama de unde vine.Am 200 km cu ea.... a mai patit careva asa???

Salut. Nu am experimentat asa ceva. Indiferent cat de subturat ai fi nu cred ca e normal zgomotul. Cel mai bine este sa mergi cu ea la reprezentanta.

Link spre post
  • 2 months later...

Dupa 6000+ km, cateva idei:

- Nu am avut nici o problema tehnica cu masina pana acum. Nici nu doresc ?

- La o curatenie mai detaliata am mai vazut cate ceva:

- Mocheta nu este chiar asa grozava, parca nu se muleaza pe formele masinii, in unele locuri se lasa daca apesi pe ea. Am gasit-o si scoasa in unele locuri de sub chederul masinii de la usi. Sunt super locurile goale de pe langa roata de rezerva, poti depozita diverse.

- Cred ca am scut de tabla la motor, cel putin asa mi s-a parut la atingere/bataie.

- Ar fi fain si un scut la diferential. 

- Mai este ceva la coloana de evacuare, pana in toba mica, poate fi filtrul de particule. Are si o mufa in el, ideea e ca este cam expus.

- M-am invatat cu vitezele scurte. Folosesc a 1a la plecare de pe loc, rar a 2a atunci cand am nevoie de rapiditate. Sirenajul ma cam deranjeaza, ar fi fain daca ar fi vreo solutie. 

La viteze mai mari (150) zgomotul este destul de mare. Daca se spune ca insonorizarea este mai buna ca la modelele anterioare, ma intreb cat de zgomotoase sunt modelele anterioare.

Cam atat deocamdata.

Link spre post

masina vine din fabrica cu scut de tabla, eu mi-am comandat cele 3 scuturi, cel pt motor e mai grosut putin si un pic mai mare.

poti sa izolezi fonic masina, urmeaza sa o fac cu nigrin cu pensula pe dedesubt pe unde merge si cu banda fonomin sau ce gasesc in portbagaj. am vazut la un alt posesor de duster ca are un efect destul de bun

Link spre post
  • 1 month later...

Primele mici incidente:

1) Facut prima pana, stanga spate, din cauza unui flec de pantof. Sistemul m-a avertizat in primii km. 

Pana am rezolvat-o direct pe masina cu un kit de tip snur.

2) Siguranta de pe bricheta arsa. Am luat o prostie de compresor (care teoretic trebuia sa fie bun avand in vedere cat a costat) dintr-un hypermarket care mi-a ars siguranta. Compresorul cred ca a avut ceva scurt, l-am schimbat. 

Cu ocazia asta am deschis cutia de sigurante, am extras destul de greu siguranta cu acea cheita. Cheita intra pe siguranta dar nu face bine prinderea.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...