Sari la conținut

DUSTER 2018 1.6 SCe 4x2

Postări Recomandate

Atat timp cat sunt inscriptionate M+S sau MS sau M&S nu ai probleme. 

Daca lipseste aceasta inscriptie nu le poti utiliza in legalitate pe zapada, gheata sau polei, chiar daca scrie pe ele all seasons.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 160
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Trecand micile nemultumiri aratate mai devreme (care tin de orgoliul meu de client discriminat), pana acum sunt super multumit de masina. Motorul este asa cum m-am asteptat, ba chiar mai mult de atat.

Da, e clar ca cine a ales acest motor la ales din orice alt motiv decat consumul, clar :-) Eu unul pur si simplu nu am vrut sa mai aud de turbine... si un motor de marimea celor de pe Twingo chiar n

Oficial, NU se poate ce vrei tu , se poate doar neoficial dar la prima interogare a mașinii intrată în service pe garanție vei avea probleme. Fiind mașină nouă (mai ales dCI cu adblue) , eu m-aș

Posted Images

Buna baieti!

Am o mare dilema. Cand am comandat masina, si am si platit avansul, in configuratie era motorizarea 1.6 SCe 115 CP 4x2 , pe care am si comandat-o. Masina urmeaza sa imi vina pe la sfarsitul lui septembrie. Acum, vad ca in configurator nu mai exista varianta 115 CP 4X2 (care este valabila numai pentru 4X4), ci doar 114CP 4x2. Dilema mea este: eu voi primi motorizarea 115CP 4x2 sau 114CP? Cum pot sa-mi dau seama? Mentionez ca pe factura care a fost emisa conform comenzii apare clar 1.6 SCe 115CP. Multumesc. 

Link spre post

Motorul aparea ca fiind 115CP (nu ear niciun motor de 114CP) pe configuratorul oficial Dacia si asa apare si pe factura emisa. Acum, pe configuratorul Dacia apar doua categorii, de 114 CP 4x2 si 115 CP 4x4. Mai trebuie sa-ti precizez si faptul ca la motorizarea de 1.6 Sce 115 CP nu exista 4x4 (asa cum exista acum).

Link spre post

Super.?

Problema este ce fac daca am platit ceva si primesc altceva.?

Ma intreb, retoric, pot sa faca asa ceva?

Editat de Romm3l
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...