Sari la conținut

Tip becuri / lampi pe Dacia Duster

Postări Recomandate

Si la H7 sau H1 , becurile din echiparea Duster si a multor alte masini, nu bate tot 360 in jurul lor? Ce anume le opreste sa faca asta?

O alta parere... :yes:

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 160
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Lista cu tipurile de becuri / lampi utilizate pe Dacia Duster     Utilizare Tip bec Faruri - semnalizare PY21W Faruri - pozitie W5W Faruri - faza mica H7 Faruri - faza mare H1 Faruri -

@t0rquemada, nu stiam de lampile LED OEM pt numar, daca afli part number-ul, ti-as fi recunoscator daca mi l-ai da si mie. Merci anticipat! @Mak, am inteles din prima ca tu ai ph2, eu iti raspund

Sunt multe neconcordante pe site-ul mai sus mentionat, in legatura cu multiple accesorii, la diverse modele. Inainte de a cumpara ceva de acolo, consultati-va si in alte parti, in legatura cu compatib

Posted Images

Oglinda de la far e gandita pentru un punct de unde pleaca lumina si acela situat intr-un loc anume pentru a putea focaliza, becul cu leduri are mai multe puncte de unde pleaca lumina si fiecare va focaliza in alt loc. Eu sunt de parere ca pentru faza scurta ledurile nu sunt destul luminoase, sau trebuie un far gandit pentru leduri.

Link spre post

Si la H7 sau H1 , becurile din echiparea Duster si a multor alte masini, nu bate tot 360 in jurul lor? Ce anume le opreste sa faca asta?

O alta parere... :yes:

Din cauza modului in care e construit.

Uita-te la un bec cu xenon si la un halogen spre ex.

Link spre post

Ma uit si tot nu vad ce ar putea opri lumina sa fie radiata 360 grade. Singura diferenta e ca becul cu xenon are o sfera luminoasa si becul cu halogen are un cilindru care are cam aceeasi lungime cu diametrul sferei. Deci ce anume ar impiedica lumina sa fie radiata 360 grade la unul din becuri si la altul nu ????

post-1502-0-28432400-1381443642_thumb.jpg

post-1502-0-97669800-1381443653_thumb.jpg

Link spre post

Peste o luna (mai exact pe 20 nov) am 2 ani de cand mi-am pus Osram Nightbreaker Plus pe ambele faze. Inca n-a picat niciunul, le-am luat din Kaufland. In schimb, pe Logan, (H4), merg cam un an, un an jumate. Daca te hotarasti sa revii pe halogen, ti le recomand cu incredere.

Ca durata maxima, pot sa spun ca am avut H4 Philips Blue Vision pe Logan, am mers cu ele 1 an, le-am schimbat cu NB Plus si Philips-urile au ajuns pe Clio la taica-miu, unde merg si acum (sigur au 5 ani).

Link spre post
  • Mak featured this topic
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...