Sari la conținut

Postări Recomandate

Aici e cam dificil de raspuns,plus ca e chestie de gusturi,deci alegerea iti apartine si e bine sa-ti  iei ce culoare iti place cel mai mult.!Mie inafara de alb sau negru, mi-ar fi placut ori si ce culoare metalizata...de exemplu gri metalizat,l-am avut pe un alt tip de masina,pare a fi o culoare mai de cursa lunga...nu se vede jegul,zgarieturile fine sau loviturile usoare,vara nu te coci in ea,etc...Pe alb sau neagru nemetalizat cu timpul se vad toate chestile posibile.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 48
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nou posesor de Duster 2018. Masina este impecabila din toate punctele de vedere.

Revin dupa o tura de 1280 de km Bucuresti-Cluj-Bistita-Vatra Dornei-Tg-Mures-Bucuresti. Pana la Cluj am avut un consum mediu de 4.8l/100km, iar per total tura 5.1l/100km! Consumul mi se pare geni

Inainte de a avea Duster am avut Hyundai Santa Fe 2016, am avut si Touareg si am ajuns la Duster. Faptul ca ai niste plastice un pic mai moi nu inseamna fiabilitate! Am avut masini la preturi dub

Posted Images

Are careva o poza cu Duster ph3 in culoarea Brun Vision?

Logan-e tot vad dar incerc sa-mi imaginez cum arata agregatul.

La Duster 1.5 EDC se poate face upgrade la sistemul de punte independenta de pe varianta 4x4?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...