Sari la conținut

Postări Recomandate

La 11.12.2017 la 16:46, CristiIva a spus:

Salutare,

am comandat de pe net un set de 4 flanse/distantiere pentru roti. Pretul a fost 520 lei/set (toate 4) de 25mm fiecare.

Are cineva asa ceva ? E vreo diferenta? 

Salut. Se comporta foarte bine . Le am luat de la best ride. Se simte o schimbare la intrarea mai tare in curbe. Singurul lucru rau este ca stropesti masina foarte repede ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

O sa va solicitati mai mult bucsele, rulmentii si toate articulatiile cu aceste flanse, o sa aveti eroare la vitezometrul din bord si axial o sa fie o solicitare mai mare asupra prezoanelor. Nu va j

Salut, dupa 6 luni de purtat flansele respective am dat rotile jos pt a le pune pe cele de iarna. Bucsile si rulmentii nu au avut nici o problema iar falnsele nu au trebuit stranse si nici nu si-

Salutare, am comandat de pe net un set de 4 flanse/distantiere pentru roti. Pretul a fost 520 lei/set (toate 4) de 25mm fiecare. Are cineva asa ceva ? E vreo diferenta? 

Posted Images

Cristilva am inteles.Flansele sunt de calitate buna?De cand le-ai montat ai mai dat rotile jos?Sunt la fel ca atunci cand le-ai montat?Am vazut in alta parte  pret: 1200 lei la 4.Vad ca astea sunt 530 tot 4 flanse.

Link spre post

O sa va solicitati mai mult bucsele, rulmentii si toate articulatiile cu aceste flanse, o sa aveti eroare la vitezometrul din bord si axial o sa fie o solicitare mai mare asupra prezoanelor.
Nu va jucati si nu ignoranti SIGURANTA pentru ca daca va luati niste flanse facute de Gica strungaru' nu le va omologa nimeni si sunteti un pericol potential atat pentru voi cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Editat de Kidu
Link spre post

Kidu de ce sa am eroare la vitezometru?Solicitare la articulatii e posibil sa fie,la rulmenti prea putin.Daca te uiti mai sus am intrebat de calitatea flanselor.Aici s-ar putea sa fie o problema.Mi se par ieftine 550lei in comparatie cu 1200lei altele mai bune .Am vizionat clipuri pe youtube.Stiu ca le montezi ,le strangi la cuplu,mergi aprox 100km cu ele apoi le strangi iar la  cuplu.A doua strangere e definitiva.Eu sunt genul de om care pune siguranta pe primul loc.De aceea intreb.

Editat de yron
Link spre post

Banuiam ca vrei sa iti pui roti mai mari de 17" si de asta ai apela la distantiere.
Daca vrei sa iti pui distantiere doar pentru aspect, pastrand diametrul exterior al rotii dar modifici ET-ul jantei, tot nu ti-as recomanda.

Decizia iti apartine insa eu zic sa te mai documentezi, mai ales ca ai spus ca pui siguranta pe primul lor. Numai bine!

Editat de Kidu
Link spre post
  • 4 months later...

Salut,

dupa 6 luni de purtat flansele respective am dat rotile jos pt a le pune pe cele de iarna. Bucsile si rulmentii nu au avut nici o problema iar falnsele nu au trebuit stranse si nici nu si-au schimbat culoarea. Sunt foarte multumit de ele. Repet, singurul disconfort este acela ca stropesti masina mai repede. 

Link spre post
  • 2 years later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...