Sari la conținut

Postări Recomandate

4 hours ago, Pro said:

Tot anvelope Bridgestone dueler, sunt singurele care se pun momentan . Sunt all season , nu au facut mofturi pe zăpada sau gheata aseară, am urcat pe auto și am coborât pe 4WD lock  sa se uzeze și el puțin , recomandarea a fost sa merg pana in 2500 Rot cam 1500 km .(nu din partea dealerului). Sare la 80 km / h singur pe auto. ( nu am testat)

Felicitari pt achizitie, sa te tina cat mai multi km. 

Dar cum ai dedus ca anvelopele sunt all season? si eu am primit aceleasi anvelope, nici nu scrie pe ele pe nicaieri all season, dealerul a confirmat si el ca sunt de vara. 

Oricum ar fi, tot mi-am luat jante pe 16 si cauciucuri de iarna la ele

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 999
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cine a testat 4×4  N.o sa m.ai vrea altceva! Pe mine personal m.a scos din multe probleme 4×4  si Nu voi renunta Niciodata la el! Va dau un exemplu recent in Austria a fost zapada f. Mare si sa v

Am preluat masina astazi in jurul orei 15 si am facut primii 100 de km si e super,  a scos un consum de 5'9 pe ruta craiova bals slatina dus intors.....mergand bara la bara in orasul bals. Multa

UPDATE: Ieri 04.10.2018 am fost sunat ca masina este pe drum inspre dealer si aseara am primit masina. Stresul acordat atat VC-ului cat si a Dealerului a a functionat ca picatura chinezeasca. Pot spun

Posted Images

Au marcajul M+S pe ele? 

La o căutare pe net, anvelopele Bridgestone Dueler pot fi găsite atât în varianta pentru sezonul de vara, cât și all-seasons. Cei care ați primit aceasta marcă verificați ce marcaje aveți pe anvelope. 

Cei care ați primit anvelope Bridgestone, pe cât aveți jantele, 17 sau 16?

Link spre post

Pe R17 cum am eu , au M+S, deci all season . Mulțumesc tuturor pentru urări , asemenea la toți posesorii / viitori , mulți km fără incidente !

• Like 1
Link spre post

Pe ale mele nu scrie M+S deci sunt de vara

47 minutes ago, AdiR said:

Au marcajul M+S pe ele? 

La o căutare pe net, anvelopele Bridgestone Dueler pot fi găsite atât în varianta pentru sezonul de vara, cât și all-seasons. Cei care ați primit aceasta marcă verificați ce marcaje aveți pe anvelope. 

Cei care ați primit anvelope Bridgestone, pe cât aveți jantele, 17 sau 16?

Le am pe 17

Link spre post
58 minutes ago, Pro said:

Uite am făcut acum poza 

DB9BD7CD-B0F3-462F-BEEC-F8DA309C394A.jpeg

Daca nu ai pictograma fulg de nea inscriptionata iti iei amenda 100% de la sefu pe drumurile inzapezite

Link spre post

De fulg nu am căutat-o :)) , dar îți garantez ca sunt all season și nu o sa fie nicio problema cu poliția , vorbesc de cauciucurile mele ..

Link spre post

M+S (M&S sau M-S / Mud and Snow): acest marcaj indica faptul ca anvelopa este omologata pentru o utilizare performanta pe noroi si zapada. Vei vedea aceste initiale pe anvelopele de iarna si pe cele all season.

Simbolul constituit din trei varfuri muntoase si un fulg de zapada (3pMSF) aplicat pe anvelopele M+S (Mud & Snow) desemneaza anvelope concepute pentru conditii dificile de zapada.

Ghid anvelope

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...