Sari la conținut

Postări Recomandate

TROFEUL DUSTER

 

Asociatia Club Duster va invita la Trofeul Duster la GTC Trophy – “Ziua cea mai lunga” - Buzau (Sarata Monteoru), 12-15 octombrie 2017.

 

Este vorba despre prima cupa Duster organizata in Campionatul National de Off-road si va avea loc in cea mai importanta etapa a campionatului – etapa GTC de la Buzau.

 

Dusteristii vor participa in conditii de clasa Hobby, cu un grad de dificultate redus, scopul fiind dezvoltarea abilitatilor de condus in off-road, descoperirea frumusetilor naturii din zona si nu in ultimul rand petrecerea a 3 zile minunate in compania comunitatii de off-road si posibilitatea de a asista la evolutia claselor superioare, insotite de povestile de seara la un pahar de bere.

 

Participantii cu Duster inscrisi la clasa Hobby vor fi automat inscrisi si la Trofeul Duster. Practic Dusteristii vor concura atat pentru Trofeul GTC cat si pentru Trofeul Duster, pentru Trofeul Duster se face clasament separat numai al participantilor cu Duster.

 

La Trofeul Duster vor fi 2 probe:

 

1. traseu pe baza de track fara cronometrare de tipul "treasure hunting", respectiv vor trebui gasite niste CP-uri. Clasamentul se face in functie de numarul de CP-uri gasite, iar departajarea in caz de egalitate in functie de precizia de urmarire a traseului pe track;

 

2. trial contra timp.

 

Se vor acorda premii de la Dacia, atat pentru traseu cat si pentru trial primilor trei clasati si evident Trofeul Duster, cu un design deosebit, conceput si realizat special pentru acest eveniment pe care il dorim repetat in fiecare an.

 

Evident ca unii dintre Dusteristi vor castiga si Trofeul GTC, acordat de asemenea primilor 3 clasati la clasa Hobby la ambele probe, insotit de premii acordate de sponsorii GTC.

 

Participantii cu Duster beneficiaza de scutirea de taxa de licenta one-event in valoare de 350 Lei.

 

Taxa participare: include taxa sportiva, pachet promo, cazare 3 nopti, acces la Masa Festiva / GTC Party, pachet si mese in traseu, mese de seara si mic dejun + bautura.

 

Valoarea estimativa a taxei de participare este de 500 lei de participant. Vom reveni cu detalii dupa publicarea programului si regulamentului particular al competitiei.

 

Deci este vorba de 3 nopti (de joi pana duminica). La asta se mai adauga vizita medicala si asigurare sportiva (aprox 50 lei), daca este cazul.

 

Pachetul promo include tricou si sapca pentu pilot si copilot, precum si cadouri de la sponsori.

 

Fiecare echipaj este format din 2 participanti: pilot + copilot. Nu este nevoie de casti, doar masina trebuie sa fie cu ITP-ul la zi. Traseul este conceput pentru masini 4x4 de strada, deci are un grad de dificultate redus.

 

Pentru inscriere la Clasa Duster (Hobby) va rog sa trimiteti un e-mail la [email protected] sau [email protected] cu urmatoarele informatii:

 

  • Nume, prenume –Pilot
  • Numar telefon de contact
  • Nume, prenume –Copilot
  • Modelul de Duster (motorizare si tractiune)
  • va rog sa precizati daca sunt insotitori si daca da daca este nevoie de camere/mese suplimentare

 

Nu trebuie platit nimic la inscriere, plata se face integral la Buzau joi 12 octombrie in momentul inregistrarii ca participant.

 

In masura in care sunteti hotarati sa participati, va rog sa timiteti mailul de confirmare cat mai repede, pentru a putea comunica din timp organizatorilor necesarul de locuri de cazare. Nu exista limita de participanti.

 

 

Detalii si pe:

https://www.facebook.com/events/349203262190494/?acontext={"ref"%3A"3"%2C"ref_newsfeed_story_type"%3A"regular"%2C"feed_story_type"%3A"117"%2C"action_history"%3A"null"}

 

Va multumesc!

Editat de Killer82
adaugat numarul tel. de contact in lista de informatii necesare la inscriere
  • Îmi place 5

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va rog sa adaugati la informatiile pentru inscriere si un numar de telefon de contact. Multumesc!

Editat de Killer82
eliminate quote mesaj anterior

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma bucur sa vad si oficiala treaba asta. Va avea recurenta anuala toamna evenimentul? La aceasta editie nu pot ajunge :(

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
3 hours ago, siandu said:

cei cu Duster 4x2... au loc ?

Cu siguranta. In mod normal traseul se poate face fara probleme (mai ales daca nu ploua), iar in ceea ce priveste trialul, ramane de vazut la fata locului. Te astept cu drag!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va reamintesc ca pentru a va inscrie la trofeul Duster trebuie sa trimiteti un e-mail la [email protected] sau [email protected] cu urmatoarele informatii:
- Nume, prenume –Pilot
- Nume, prenume –Copilot
- Modelul de Duster (motorizare si tractiune)
- Telefon de contact
- va rog sa precizati daca sunt insotitori si daca da daca este nevoie de camere/mese suplimentare

  • Îmi place 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Autentifică-te pentru a urmări asta  

×