Sari la conținut

Intalnire Dusteristi din Romania, editia I iulie 2011!

vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?  

36 membri au votat

1. 1. vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?

• da
      32
    • nu
      4

Postări Recomandate

salutare!

am revenit si eu din concediu. am fost plecat din tara cu Dusty a mea... 8-) s-a comportat excelent la drum vreo 6 mii de km prin Europa.. cu instalatia de gaz pe care am pus-o am economisit cam 40% din banii care i-as fi dat pe benzina (aprox 1,5 euro/l). gazul e cam 0,8 euro/l.

pana acum avem 11 "echipaje" inscrise pentru intalnire si asteptam in continuare inscrierile.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 205
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

in acest moment suntem 11 "echipaje cu Duster" inscrise plus alte doua cu alte masini. deci, suntem 13 "familii" inscrise oficial, pe mail, pentru participarea la Intalnire.

avem participanti din Bucuresti, Iasi, Alba, Constanta, Dolj, Brasov, Ilfov, Arges, Galati.

astept in continuare pana pe data de 10 iulie (data limita de inscriere) inscrieri pe e-mail.

Link spre post
Salutare colegi, era sa uit :D ma inscriu la vizita in uzina eu si plus 2 persoane.

Si va anuntz ca azi am facut revizia de 30 de mii si surpriza pt totzi: au constatat cei de la service ca tre sa schimb rulmentzii pe fatza si surpriza si mai mare discu de frana stanga :( pt ca mi-a pus dobitocu de mecanic placutza invers si a facut teste de frana si nu intzelegea de la ce se aude harjitu la roata. Sunt rupt de nervi maine ma duc iar la service sa vad ce rezolv revin cu detalii.

Cu flayerele cum statzi dak este cineva care doreshte mai am eu vre-o 25 color.

A mai ramas o luna si ma gandeam dak s-a stabilit traseul?

Salutare,

deci pentru vizita la uzina voi veti fi 3 persoane?

Link spre post
Salutare colegi, era sa uit :D ma inscriu la vizita in uzina eu si plus 2 persoane.

Si va anuntz ca azi am facut revizia de 30 de mii si surpriza pt totzi: au constatat cei de la service ca tre sa schimb rulmentzii pe fatza si surpriza si mai mare discu de frana stanga :( pt ca mi-a pus dobitocu de mecanic placutza invers si a facut teste de frana si nu intzelegea de la ce se aude harjitu la roata. Sunt rupt de nervi maine ma duc iar la service sa vad ce rezolv revin cu detalii.

Salutare,

Iti voi confirma azi pana in ora 12 dak mai vin cu doua sau doar cu o persoana.

Merci!!!

Link spre post

Salutare,

Iti voi confirma azi pana in ora 12 dak mai vin cu doua sau doar cu o persoana.

Merci!!!

Eu am confirmat, din partea mea este totul in regula deci de azi cred shtim sigur cate masini si persoane vor veni -Ce zici domn organizator cata lume a platit inscrierea ne potzi da verdictul ?

Salutare!!!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...