Sari la conținut

Intalnire Dusteristi din Romania, editia I iulie 2011!

vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?  

36 membri au votat

1. 1. vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?

• da
      32
    • nu
      4

Postări Recomandate

Salutare colegi, era sa uit :cry: ma inscriu la vizita in uzina eu si plus 2 persoane.

Si va anuntz ca azi am facut revizia de 30 de mii si surpriza pt totzi: au constatat cei de la service ca tre sa schimb rulmentzii pe fatza si surpriza si mai mare discu de frana stanga :) pt ca mi-a pus dobitocu de mecanic placutza invers si a facut teste de frana si nu intzelegea de la ce se aude harjitu la roata. Sunt rupt de nervi maine ma duc iar la service sa vad ce rezolv revin cu detalii.

Cu flayerele cum statzi dak este cineva care doreshte mai am eu vre-o 25 color.

A mai ramas o luna si ma gandeam dak s-a stabilit traseul?

Salutare,

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 205
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Salutare colegi, Sunt rupt de nervi maine ma duc iar la service sa vad ce rezolv revin cu detalii.

Melcu zice ca...

Ce chestie "de maro". La ce service ai fost? :cry: Oricum daca s-a deteriorat discul dureaza ceva timp pana-l aduc de la CPS(centru piese schimb). Daca treneaza treaba insista sa-l aduca direct din uzina...Oricum trebuie schimbati amandoi pt ca se produce un dezechilibru din cauza uzurii celui bun dar rulat.

Link spre post
Salutare colegi, Sunt rupt de nervi maine ma duc iar la service sa vad ce rezolv revin cu detalii.

Melcu zice ca...

Ce chestie "de maro". La ce service ai fost? :) Oricum daca s-a deteriorat discul dureaza ceva timp pana-l aduc de la CPS(centru piese schimb). Daca treneaza treaba insista sa-l aduca direct din uzina...Oricum trebuie schimbati amandoi pt ca se produce un dezechilibru din cauza uzurii celui bun dar rulat.

Am fost azi la service : Am vb cu nenea mecanic marele meseriash care mi-a facut discul praf si mi-a zis ca a dat comanda pt. ambele discuri si ca ar costa undeva la 600 de lei zice el.

Am dat comanda si de rulmentzi care ii skimb pe garantzie, dupa 3 ore de ashteptari dupa ce au comparat ei cu un alt Duster nou noutz de pe stoc sa vada dak ala vine cu joc in rulmentzi :cry:) (normal ca nu radeam de unu singur pe acolo) si dupa verificarile lu peshte de trageau de rotzi mai totzi mecanicii si isi dateau cu parerea da ori ba am ashteptat 2 ore dupa spusele marelui inginer de service raspuns de la ,,Dacia,, pt a confirma daca se schimba sau nu rulmentzii.

Sper sa fie rulmentzii desi nu simt vre-o problema in directie. Revin cu detalii dupa ce ma keama sa le montam.

Service-ul nu il spun aici doar in pm pt ca nu vreau sa fac anti reclama desi ar trebui la cat sunt de praf.

Salutare si scuze ca m-am abatut de la subiect.

Link spre post

Eu unul aş veni la întâlnirea cu oficialii Dacia doar pentru a le reaminti că stau destul de rău pe partea de after-sales cu toate documentele din service care au produs nemulţumiri … aşa ca un feed-back asupra faptului că service-urile sunt lăsate cam de izbelişte …

Link spre post
Eu unul aş veni la întâlnirea cu oficialii Dacia doar pentru a le reaminti că stau destul de rău pe partea de after-sales cu toate documentele din service care au produs nemulţumiri … aşa ca un feed-back asupra faptului că service-urile sunt lăsate cam de izbelişte …

Pai hai ca nu-i mare lucru.Pe de alta parte s-ar putea sa avem si un echipaj de uzina cu echipari speciale de OFF ( din cei ce au participat la TAT anul trecut) si vedem in direct ce modificari au facut. Oricum au roti mi se pare de 18" si alte cele. Sper sa ne confirme venirea ca ar fi interesant... 8-)

Link spre post
Adica vei plati discurile? WTF? Zi despre ce service e vorba, merita facuti de rahat.

In alta ordine de idei, n-am vazut costuri pentru participantii la eveniment pentru numai o zi, mai exact sambata.

Pai cred ca te incadrezi la cei fara cazare. Doar taxa de participare de 75 Ron de om (daca sunt 2 pers in auto). 8-)

Link spre post
Adica vei plati discurile? WTF? Zi despre ce service e vorba, merita facuti de rahat.

In alta ordine de idei, n-am vazut costuri pentru participantii la eveniment pentru numai o zi, mai exact sambata.

ba da dragul meu furious...

Doar pentru o zi (sambata) te incadrezi la una din variantele 5 sau 6...

Exista chiar si exemplul dat de dusty2010 chiar sub punctul 6

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...