Sari la conținut

Intalnire Dusteristi din Romania, editia I iulie 2011!

vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?  

36 membri au votat

1. 1. vrei sa participi la intalnirea bianuala a Dusteristilor?

• da
      32
    • nu
      4

Postări Recomandate

Nu aţi uitat pe nimeni? Invitaţie către Duster-ul roşu a făcut careva? :cry:

Sau face Uzina Dacia?

Eu am facut acest lucru trimitand invitatia pe adresa oficiala de mail de la Presedintie insa nu prea cred ca va ajunge la destinatar invitatia.....e o adresa de probleme cetatenesti si probabil ca vin mii de e-mailuri si nu stiu cat de atent sunt selectate si retransmise!

Daca Dacia are alte elemente de contact poate ne vor ajuta sa trimitem invitatia si pe alte canale. O sa vorbesc cu ei.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 205
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

salut tuturor. pt vizita la uzina sunt foarte interesat si eu. 2 persoane.

Salut!

precum scriam in postul de anunt ("se pot inscrie participantii la Intalnire si insotitorii acestora"), aceasta vizita e deschisa doar pentru participantii la Intalnirea Nationala.... pentru ca nr de locuri este limitat! daca nu se ocupa cele 20 locuri atunci te voi avea in vedere ca si "rezerva". daca se ocupa primul grup si mai putem obtine inca un grup de 20 persoane si avem locuri, deasemenea te am in evidenta.

Link spre post

Am finalizat si costurile cu organizarea/participarea la Intalnire.

Iata care sunt taxele de participare pentru perioada 22 iulie (seara) pana duminica 24 iulie la pranz:

1. pentru 3 zile/2 nopti cu cazare la pensiune de 3*, loc in dubla, all inclusive (mesele+bauturi racoritoare/apa si alcool indigen- vinul casei, tuica, visinata), cina festiva de sambata seara, loc intr-un auto cu 2 persoane, toate taxele de participare incluse: 370 lei;

2. pentru 3 zile/2 nopti cu cazare la pensiune de 3*, loc in single, all inclusive (mesele+bauturi racoritoare/apa si alcool indigen- vinul casei, tuica, visinata), cina festiva de sambata seara, loc intr-un auto cu 1 persoana, toate taxele de participare incluse: 410 lei;

3. pentru 3 zile/2 nopti fara cazare (eventual cort propriu), fara mese, cina festiva de sambata seara inclusa, loc intr-un auto cu 2 persoane, toate taxele de participare incluse: 175 lei;

4. pentru 3 zile/2 nopti fara cazare (eventual cort propriu), fara mese, cina festiva de sambata seara inclusa, loc intr-un auto cu 1 persoana, toate taxele de participare incluse: 230 lei;

5. pentru 3 zile/2 nopti fara cazare (eventual cort propriu), fara mese, fara cina festiva de sambata, loc intr-un auto cu 2 persoane, toate taxele de participare incluse: 75 lei;

6. pentru 3 zile/2 nopti fara cazare (eventual cort propriu), fara mese, fara cina festiva de sambata, loc intr-un auto cu 1 persoana, toate taxele de participare incluse: 130 lei;

ca si un exemplu, daca 2 persoane vin cu 1 masina Duster taxa pentru ambele persoane adica per auto, in varianta 5, este de 150 lei.

Daca vine o singura persoana in masina, taxa de participare per auto, in varianta 6 este de 130 lei.

procedura si termenele sunt urmatoarele:

a. pana la data de 10 iulie (recomandabil cat mai repede, nu lasati pentru ultimul moment), pentru rezervarea ferma, trebuie virata taxa de participare (alegeti din cele 6 variante pentru nr. de pers si nr. de auto care vin) in contul bancar pe care o sa il primiti fiecare pe e-mailul vostru din datele de inscriere trimise.

b. tot pana la data de 10 iulie (cel mai tarziu!) astept de la fiecare participant si insotitor adult numele complet (pentru ecusoane) precum si masura la tricou (s, m, l, xl, xxl, xxxl).

Repet si in acest anunt: pentru vizita la Uzina sunt disponibile maxim 20 locuri (deja 6 sunt ocupate) si se pot inscrie doar participantii si insotitorii lor la Intalnirea Nationala!

Link spre post

Din surse "de incredere" cum se spune,pe 22 iul este ultima zi de lucru la montaj general pt ca se intra in pauza totala- concedii(remont) ceea ce se intampla anual la Dacia. Sa speram ca mai si lucreaza banda de montaj cand mergem noi.Oricum ora 15.00 este intre schimburile II si III. :cry:

Link spre post
Din surse "de incredere" cum se spune,pe 22 iul este ultima zi de lucru la montaj general pt ca se intra in pauza totala- concedii(remont) ceea ce se intampla anual la Dacia. Sa speram ca mai si lucreaza banda de montaj cand mergem noi.Oricum ora 15.00 este intre schimburile II si III. :cry:

melcule, melcule, ce info ai tu sunt corecte. ora 15.00 e ora de "adunare". Vizita propriu zisa va incepe la ora 15.30 asa ca vom prinde sch 3 cu forte proaspete, la inceput de program de munca si cu ganduri de vacanta.. :)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...