Sari la conținut

Vand Gps Tracker Tk103B

Postări Recomandate

Vand GPS Tracker TK103B, cumparat de pe eBay acum 2 saptamani (http://www.ebay.com/...=STRK:MEBIDX:IT)

E nou nout (doar am deschis cutia sa inventariez continutul) si nu l-am instalat intrucat il luasem pentru o masinarie de tip ATV care are baterie mica (20Mah), utilizata cel mai des o data pe saptamana iar tracker-ul consuma cam 60 Mah ceea ce ar fi insemnat sa termine bateria.

Pe o masina cu baterie peste 40 Ah, folosita de cel putin 2-3 ori pe saptamana, e perfect.

Printre optiuni, amintesc:

- Geo fence (te anunta daca masina iese dintr-un perimetru predefinit)

- Se poate conecta la alarma masinii si la inchiderea centralizata si poate fi setat sa trimita coordonatele cand s-a declansat alarma ori s-au deschis usile

- Se poate opri alimentare cu combustibil sau curentul de la baterie de la distanta (daca viteza masinii este mai mica de 50 km/h, cred) .. Optiunile astea necesita instalare profesionala pentru ca are o gramada de fire catre trebuie conectate la

- Se poate monta microfon (are port) pentru a supraveghea audio interiorul masinii)

Are telecomanda (pentru armare cand esti langa masina, fara sa fie nevoie sa trimiti SMS de activare), baterie interna de backup (functioneaza inca aproximativ 3-4 ore daca a fost deconectat de la bateria masinii si, in acest timp trimite coordonatele masinii cu frecventa stabilita la configurare (incepand cu un set de coordonate la fiecare 10 secunde).

Am dat pe el 32 USD .. il dau cu 20.

Daca e cineva interesat, va rog PM

Editat de cosminium
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...