Sari la conținut

Geamurile Spate Coboara Singur Cam Un Centimetru

Postări Recomandate

Salut, totul minunat cu masina, mai putin geamurile spate, actionare manuala, care coboara singure aproximativ un centimetru in doua saptamani. Nu stiu cat coboara daca nu le ridic inapoi, ele altfel mergand foarte bine cand sunt actionate din manivela. S-a mai lovit cineva de asta, pot sa-i fac eu ceva ? Da, am cautat pe . Multumesc :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

DA...un holzsurub lung infiletat in plasticul portierei ca manivela sa se propteasca in el. :hyper:

Evident ca a fost o gluma...... @quarelin si eu la a mea am probleme banale cum ar fi sigurantele. Stiu ca este o Dacie si trebuie sa fac totusi o diferenta de calitate cu alte masini

NU e normal, e caz de garanție. Dacă nu se vrea pe garanție atunci se iau măsuri , repoziționare manivelă.

Si eu am problema asta. La spalatorie mereu am grija sa fie geamurile inchise ca altfel imi baga apa. Eu m-am gandit ca ar putea fi din cauza manivelei, care, in pozitia de geam inchis complet ar trebui sa stea orientata perfect in jos. Asa cum e ea la mine, oblică, ma gandesc ca de la hopuri coboară geamul sub greutatea ei. Ma gandeam sa o demontez si sa vad daca o pot monta in asa fel incat cand e geamul inchis ea sa fie orientata perfect vertical in jos.

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Link spre post

Nu prea cred ca manivela are atata greutate, incat sa-ti traga geamul jos. e posibil sa fie de la macaraua din portiera

Mai degraba as zice ca geamul are o anumita greutate si-ti invarte singur manivela.

Editat de bmcpst
Link spre post

Sa coboare sub greutatea geamului? Atunci nu ai ce sa ii faci, decat sa o schimbi. Iar in cazul acesta va trebui schimbata f. des. La toate masinile pe care le-am avut ( in familie si la munca= multe) am avut problema asta la geamurile spate ( manuale, nu electrice). Motiv pentru care asa vor rămâne daca necesita schimbare :)

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...