Sari la conținut

Duster Orange 1.6 16V 114 Cp 4X4 E6

Postări Recomandate

Am fost la dealer, a conectat CliPul și...? Surpriză!!! Rezervorul cică e de 42L, erau 6 litri în rezervor și becul se aprinsese de vreo 4-5km. S-a închinat ing.de la garanții că n-a mai văzut așa ceva. A făcut poze, m-a trimis să fac plinul, CliPul acum zicea 46L, având în vedere că nu m-a lăsat la pompă să pun mai mult de 36L, a 3a oară de când o am și mereu a fost între 35-36L cât mă lasă.

.... nu mi s-a oferit nici o soluție...

Cică să mai fac ciclul de vreo 3 ori, să notez km pe spatele bonurilor când fac plinul și să revin dacă nici o îmbunătățire...

Așa că m-am dus b** și am plecat v***

Fac astea câteva cicluri și i-o las în curte (cu toate că nu știu dacă mă lasă inima) să mi-o facă cum mi-a promis că mi-o vinde, adică cu rezervor de 50L.

P.S.: Vreo idee?!?

Editat de Marcko
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 24
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am fost să duc actele pentru dosar...și am și văzut-o, cică aseară a sosit Urmează să mai pună protecțiile. @t0rquemada camera e deja montată din fabrică, într-adevăr senzorii față nu vin, și d

protectii gasesti la planetara mai ieftine si le montezi la iei

Bine ai venit pe forum ! Asteptare usoara !   Legat de optionale: senzorii pe fata o sa-i bleastemi la fiecare pata de noroi ( sau asa ziceau unii care au pus aftermarket), treptele laterale, dac

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...