Sari la conținut

Duster Up: Antifonare Plafon, Chituire Suporti Si Maner Sofer

Postări Recomandate

Salutare Dusteristi,

Astazi am avut placerea sa recuperez masina din service pt niste probleme de garnatie si sa primesc si niste imbunatatiri care le trecusem optional.

Maner Sofer (la usa sus la umar/pe plafon) sa ma tin si eu cand vreau sa imi dezmortesc mana. Aici au fost initial discutii ca nu s-ar putea pana am comandat eu manerul si am zis ca il vreau pus, si iacata ca la Duster se poate, are suporti. Si uite asa am spart trendul Daciei... poate pe alte tari le trimit cu maner. Nu am mai facut poza ca arata ca pe stanga fata.

Daca tot erau aici si aveam niste folii cauciucate de antifon adeziv in portbagaj

le-au pus pe plafon.

Din ce se vede in poza are si Dusterul din fabricatie unu.... zzzzzzz... sa fie de forma probabil... o folie la trei zone.

Si deasemenea suportii de plafon nu aveau contact cu plafonul si s-a pus mastic tare care sa il mai rigidiseze putin. Se vede cu alb in poze. Chiar sunt curios daca acum va face fata cu bine la grindina.

Deasemenea am montat si camera de marsalier si am inteles ca se poate pune la acelas pret si pe fata, sa ai 2. Trebuia sa schimb si navigatia decojita pe garantie insa cea care a venit a fost trimisa de ei inapoi pt ca nu era up to spec :). Am apreciat. Sunt foarte multumit de Auto Nesti si la garantie si la serviciu si manopera si costuri. Sunt un fel de Ratatouille al serviceurilor... ma duc la ei cu Surprise me! :)

Atasez cateva poze sa vedeti si voi ce e sub plafon. O seara frumoasa, la mine nu e ca mi-a sters unu cu scuterul de pizza-delivery.... farul si aripa, venea pe contrasens si era mascat de o duba si a trebuit sa il fugaresc sa opreasca. Cu greu l-am convins sa faca amiabila dupa ce am vbit cu managementul lui. Legile lui Murphy....

post-4805-0-51618700-1469645240_thumb.jpg

post-4805-0-53331000-1469645243_thumb.jpg

post-4805-0-93824900-1469645248_thumb.jpg

post-4805-0-17340200-1469645252_thumb.jpg

post-4805-0-19408900-1469645255_thumb.jpg

post-4805-0-73829900-1469645825_thumb.jpg

Editat de Cain
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Eu aud niste sunete (in special pe gropi) si cred ca sunt de la clipsurile de plastic care tin plafonu, au ceva cauciuc acolo sau sunt plasticelel alea prinse direct in tabla ?

La voi nu se aud acele "chitaieli" ?

Oare daca plafonul ar fi izolat complet se mai reduce din zgomotul facut de barele transversale / portbagaj gen thule ? In poze vad ca au pus doar o bucata pe mijloc, sau materialul ala nu e pt izolat fonic ? o fi pt caldura ?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...