Sari la conținut

Postări Recomandate

Gata! Am rezolvat problema cauciucurilor si a zgomotului. Am pus cauciucuri de vara clasa C -consum, C-siguranta pe ploaie, 69 dB. Nu se mai aude zgomotul rulajului, dar se aude mai tare motorul si mult mai tare vantul cand bate.

M-am uitat la cauciucurile AT pe care le-am dat jos. Cel din dreapta spate era deformat tare ciudat, Sunt uzate crestele tare neuniform, in 2 sau 3 portiuni e mai uzat pe mijloc decat pe margini, sub forma de S, iar pe margini sunt uzate crestele, pe aceleasi portiuni, ca si cand s-ar fi pus frane bruste.

Ciudat, tare ciudat. De aici zgomotul sacadat care aparea in mers.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 40
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca are un rulment sau ceva pe dreapta-spate, ca pe langa zgomotul cauciucurilor care sunt de iarna, se aude ceva sacadat, ca un vuruit. O fi de la cauciucuri, sau roata neechilibrata? Trebuie sa

Sincer, si fara suparare, de ce sa te chinui sa nu mai piuie ala? Centura aia are un scop si o utilitate mai mare decat sa te enerveze pe tine ca este acolo si trebuie sa o pui.   Daca chiar nu te i

Centura e gandita sa functioneze intr-un anume fel... Ori o pui corect, ori nu o pui deloc. Daca o pui doar peste umar, in caz de impact, partea de jos nu te tine in scaun, si risti sa te spanzure, n

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...