Sari la conținut

Black Friday Pentru Dusterul Nostru!

Postări Recomandate

Bare transversale, originale pentru PH2, cod 8201407085 (par cele Thule facute pentru PH1 si readaptate prin lungurea chingii) la numai 350 lei, oferta inca mai e valabila:

http://www.altex.ro/...ster-8201407085

Sunt exact cele ce le-am vazut si eu montate pe un Duster expus in reprezentanta. Arata ok, pretul de la oferta Altex e tentant.

Salutare,

Ma intereseaza foarte tare si pe mine un set de bare transversale dar din ceea ce vad eu in poze produsul difera de cel din catalog:

http://www.emag.ro/s...5/pd/D9HBVYBBM/

http://www.altex.ro/...ster-8201407085

Acelasi produs, la emag este o poza iar la altex - ALTA.

Am atasat si poza di catalog.

Poza de la emag seamana cu cea din catalogul Dacia.

Mi-e frica sa comand

post-4105-0-14539900-1448297692_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 46
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Becuri Night Breaker + un aspirator auto Black&Decker de la emag.

Cauciucuri de iarna Barum Polaris 3 si jante !!!

Nu e neaparat la reducere, eu am dat anul trecut 220 pe ea tot de pe emag, si nu era nicun black friday. In schimb e o statie buna! Eu sunt foarte multumit de ea, si antenuta aia (de care facea misto

Posted Images

La orice comanda online livrata acasa ai 30 de zile in care poti returna produsul fara nici un fel de explicatii. Nu e oferta a unui anumit comerciant, e stipulat in lege.

Si da, poza din pliant corespunde cu ce am vazut in showroom. Pe cele de la Altex/eMag nu le-am vazut "live" niciodata.

Editat de DonQuijote
Link spre post

Navigatia e marca Carload si a costat 419 USD cu tot cu taxe de expediere din China. Senzorii de parcare si camera m-au costat 49 EUR. Eram dator colegilor cu poze.

post-1252-0-42825700-1448379976_thumb.jpg

Editat de alexis
Link spre post

Navigatia e marca Carload si a costat 419 USD cu tot cu taxe de expediere din China. Senzorii de parcare si camera m-au costat 49 EUR. Eram dator colegilor cu poze.

Vad ca se potriveste foarte bine navigatia in lacas. Pare a fi facuta special ca perfect replacement fit pentru MediaNav.

Ai apucat sa o testezi? Merg ok functiile de navigatie/bluetooth handsfree/bluetooth audio player de pe telefon? Comenzile de pe volan s-au putut conecta la ea?

Link spre post

@DonQujote: comenzile de pe volan merg perfect inclusiv rotita de scroll. Bluetooth-ul merge foarte bine. Unitatea este special conceputa pentru Duster fiind un perfect fit. N-am apucat sa-i testez toate functiile. Ca navigatie i-am instalat doar Waze, unitatea putandu-se conecta la hotspot-ul telefonului. Caut - si poate ma ajutati - un kit de instalare de iGo pentru Android la rezolutia de 1024*600 (ca la Galaxy Tab de 7'). Pe masura ce o sa o testez o sa revin cu impresii. Deocamdata pot sa va spun ca ruleaza un Android 4.2.2, are un procesor dual core, 1 GB DDR3 RAM, 8 GB ROM, are 2 slotu-ri de micro SD de pana la 32 GB - unul fiind rezervat navigatiei -, ecran capacitiv.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...