Sari la conținut

Dacia Duster dash computer hacking

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

iti trebuie o placa de logan ph1 cu aceasta functie existenta . altfel nu se poate   cand vei pune placa noua vei lua si km masinii respective. poti sa multumesti taranilor care au luat dacia cu a

Eu am fost unul dimtre taranii care au avut aceasta functie la Logan. Imi placea functia respectiva la maxim ca ma tempera la talpa... Cate injuraturi le-am bagat si eu celor care s-au suit de pe 130

Nici vorba de economie materiala eventual de nervi Dar macar exista o explicatie de ce s-a scos. Are idee cineva de ce s-a scos indicatorul de temperatura din Duster FL, care nu speria pe nimeni si a

Posted Images

Nici pe Logan nu mai există oficial de muuult timp.

La unitatile vandute in Romania

Ok sa ma exprim altfel. Se poate resofta in asa fel incat sa avem si functia de consum instant? Multumesc.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din ce stiu se poate la logan, insa trebuie schimbat cipul de pe placa de bord - daca intrii in modul de diagnoza se poate afla versiunea de soft.

Vezi in fisierul atasat la pagina 8 cum se poate determina versiunea de cb.

"Meniul de test al bordului: cu contactul luat se ţine apăsat butonul reset jurnalier

(cel de pe tabloul de bord) şi se pune contactul menţinându-se în continuare apăsat

până la apariţia pe display a valorii 6002 / 7102 / 7112 / 81112. Acele indicatoare vor

baleia din 1000rpm în 1000rpm pentru turometru şi la vitezometru vor fi indicate

valorile 0, 50, 90, 130, 170."

Link spre post
Din ce stiu se poate la logan, insa trebuie schimbat cipul de pe placa de bord - daca intrii in modul de diagnoza se poate afla versiunea de soft.

Vezi in fisierul atasat la pagina 8 cum se poate determina versiunea de cb.

Softul meu este 81112. Se poate resofta in asa fel incat sa avem si functia de consum instant? Multumesc.

Link spre post

Se poate cu un ELM 327 pe Bluetooth, dispozitiv cu Android/WM şi Torque(Android)/hOBD(WM)…Varianta non-intruzivă dar niţel mai costisitoare…Şi ai mult mai multe detalii…

În MPG (Miles Per Galon):

Link spre post
  • 8 months later...

Cu ocazia inceputului de an am inceput sa sap si sa lucrez din nou la ideea mea referitoare la construirea unui dashbord electronic.

Ca prima faza ma ocup de senzorii de temeratura interioara / exterioara si usor usor cu restul (senzori parcare, martori usi deschise, senzori de inclinare etc...).

Initial as fi vrut un lcd (oled) pt a afisa datele obtinute si pt interfata insa am ajuns la concluzia ca tehnologia a avansat destul de mult iar o varianta pe bluetooth cu afisare pe smartphone mi se pare mult mai interesanta, plus ca este mai putin invaziva.

Va tin la curent ;-)

Link spre post
  • 2 months later...

Hai să reactivez topic-ul…Există de vânzare interfaţă Bluetooth sau pe USB care să citească prin CAN-ul(controller area network) pe 11 biţi de la Duster (Airbag, ABS)?

O interfaţă bazată pe ELM329?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...