Sari la conținut

Dacia Duster dash computer hacking

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

iti trebuie o placa de logan ph1 cu aceasta functie existenta . altfel nu se poate   cand vei pune placa noua vei lua si km masinii respective. poti sa multumesti taranilor care au luat dacia cu a

Eu am fost unul dimtre taranii care au avut aceasta functie la Logan. Imi placea functia respectiva la maxim ca ma tempera la talpa... Cate injuraturi le-am bagat si eu celor care s-au suit de pe 130

Nici vorba de economie materiala eventual de nervi Dar macar exista o explicatie de ce s-a scos. Are idee cineva de ce s-a scos indicatorul de temperatura din Duster FL, care nu speria pe nimeni si a

Posted Images

• 1 month later...
  • 6 months later...
  • 3 months later...

Salutare! Vreau sa imi activez si eu CB, as avea nevoie de softul 81112 sau 81102 cu 9400 km. Acum am pe masina varianta 81111 de soft. Dalex am vazut intr-un post de-al tau ca esti in tema su softul respectiv, ma poti ajuta? Sau oricine altcineva cine mi-ar putea da softul respectiv care sa aiba CB, i-as fi recunoscator! Multumesc anticipat!

P.S.: Am uitat sa precizez ca pentru Sandero imi trebuie... :-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...