Sari la conținut

Dacia Duster dash computer hacking

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

iti trebuie o placa de logan ph1 cu aceasta functie existenta . altfel nu se poate   cand vei pune placa noua vei lua si km masinii respective. poti sa multumesti taranilor care au luat dacia cu a

Eu am fost unul dimtre taranii care au avut aceasta functie la Logan. Imi placea functia respectiva la maxim ca ma tempera la talpa... Cate injuraturi le-am bagat si eu celor care s-au suit de pe 130

Nici vorba de economie materiala eventual de nervi Dar macar exista o explicatie de ce s-a scos. Are idee cineva de ce s-a scos indicatorul de temperatura din Duster FL, care nu speria pe nimeni si a

Posted Images

iti trebuie o placa de logan ph1 cu aceasta functie existenta .

altfel nu se poate

cand vei pune placa noua vei lua si km masinii respective.

poti sa multumesti taranilor care au luat dacia cu aceasta functie si au inceput sa planga ca masina la consuma 30%

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

poti sa multumesti taranilor care au luat dacia cu aceasta functie si au inceput sa planga ca masina la consuma 30%

Eu am fost unul dimtre taranii care au avut aceasta functie la Logan. Imi placea functia respectiva la maxim ca ma tempera la talpa...

Cate injuraturi le-am bagat si eu celor care s-au suit de pe 1300 pe Logan si au inceput sa faca plangeri ca le consuma 30%... numa' eu stiu!

Link spre post

Orice masina care pleaca de pe loc ,cb-ul ii va arata un consum mare(daca ai functia de consum instant)!Mai ales daca ii dai talpa...Aceste plangeri ale taranilor au fost si motivul celor de la dacia ,sa mai reduca nitel costurile Si asa a fost bucuroasa toata lumea,renault a mai economisit ceva maruntis ,iar taranii au ramas sa se holbeze la consumul mediu :ahappy:

Deci ,sa inteleg ca mi trebuie un cip pe placa existenta a cb sau o alta placa completa de logan (un alt cb?)

Link spre post

nu vad cum reduce dacia costurile eliminand o parte din codul scris in computerul de bord ?!?!

pur si simplu , partea care afisa consumul instant a fost stearsa din cip ul computerului de bord . mai simplu nu stiu cum sa explic :D

Link spre post

Nici vorba de economie materiala eventual de nervi :) Dar macar exista o explicatie de ce s-a scos. Are idee cineva de ce s-a scos indicatorul de temperatura din Duster FL, care nu speria pe nimeni si avea o utilitate... Nu neaparat metoda de afisare cu liniute - la Logan in 8 ani nu am vazut liniute mai multe sau mai putine la motor cald - dar macar stiam cand a ajuns motorul la temperatura normala de functionare... Exista posibilitate de a re-activa aceasta functie?

Link spre post

nu vad cum reduce dacia costurile eliminand o parte din codul scris in computerul de bord ?!?!

pur si simplu , partea care afisa consumul instant a fost stearsa din cip ul computerului de bord . mai simplu nu stiu cum sa explic :D

Cei cu loganurile au inlocuit un cip al computerului de bord.Nu a reusit nimeni sa resofteze(sa adauge partea lipsa care a fost stearsa) fara sa mai inlocuiasca cipul?

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...