Sari la conținut

Salutare La Toata Lumea !

Postări Recomandate

De curand sunt posesor de Duster PH2 1.5 dci Laureat 4x4. Am iesit din perioada recomandata de rodaj de 1500 km, dar m-a gandesc sa-l menajez pana spre 3k km.

Deocamdata impresiile mele sunt pozitive: consider ca este destul de insonorizat, litrometrul de combustibil pare a indica corect (oare or fi remediat problema initiala ?), luminile de drum sunt bune, aerul conditional acceptabil (sigur ca un climatronic era de dorit).

Imi place mult acest forum din care m-am documentat cu mult inainte de achizitie. Apreciez in special seriozitatea discutiilor si faptul ca se permite doar un off topic limitat fara glume si ironii in exces.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Bun venit in comunitate (observ ca esti deja de vre-o 2 ani, Felicitari!) si in randurile posesorilor de Duster.

Poti sa stai linistit in masinuta asta caci, cu siguranta, ai sa-i mai gasesti si calitati si defecte.

Daca ai sa-ti faci curaj sa mai iesi si la intalnirile comunitatii dusteriste ai sa observi ca ai sa gasesti si mai multe beneficii din aceasta comunitate. Marea majoritate sunt niste oameni de nota 20!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...