Sari la conținut

Trepidatii In Volan La Denivelari Si Franare Brusca

Postări Recomandate

Salut,

Am problema de mai sus inca de la inceput. Adica la denivelari in asfalt trepideaza volanul in mana, daca sunt si in viraj parca masina devine nesigura sau cel putin asa simt. Masina sau cel putin fata am impresia ca topaie pe asfalt. La fel si in franare brusca atunci cand intra abs-ul. Si se aude undeva ori in portiera stanga ori pe sub volan (m-am chnuit dar nu mi-am dat seama unde) o bataie de ceva in genul unui modul desprins, nu stiu cum sa descriu. Nu metalic parca, ceva ce trepideaza acolo.

Ati intalnit problema asta? Am cautat pe forum dar nu am gasit. Repet, e inca de la inceput. Am schimbat intre timp si cauciucurile, presiunea in pneuri e exact cat trebuie adica 2.0.

Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

S-a tratat si se stie de problema...La service...ca esti in garantie...Te tii de capul lor pana esti multumit sau se schimba caseta de directie...La vremea cand s-a discutat pe forum aceasta problema(deci exista topic) si era vb-a de faza1...au fost cazuri cand au schimbat caseta specifica Brazilia...se parae ca-i mai teapana fata de ce se monteaza pe la noi...ca de au motorul de 2000cc in dotare,,,

Link spre post

Melcu e vb de ph2 aici...nu are treaba caseta de directie.

@cristiz:ala e comportamentul normal al masinii. Simti orice groapa in volan. E un duster ieftin nu un range rover....come on...

Link spre post

Hai la service si ne spui dupa,ce s-a constatat...dupa descriere e vag ce si cum se intampla...si pt @capone ...ce daca e vorba de PH2 crezi ca nu e acelasi reper si nu mai apar loturi "rateu" de piese ? de ex casete cu probleme? sau coloana volan alt ex. Hai sa vedem ce gaseste la dignosticare in service...si mai dezbatem dupa.

"Topaiala" de care face vorbire @cristiz o simt si eu pe curbe unde asfaltul are denivelari...prinderile semipuntilor spate sunt destul de fragile...

Link spre post

Frate ,masina mea are 10000 km din ianuarie. De la inceput simt TOT in volan:gropi, pietre,etc. Daca nu asta este comportamentul normal inseamna ca masina mea a fost livrata cu probleme la directie. Ma cam indoiesc...dar la dacia orice este posibil.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...