Sari la conținut

Iesire Naturala Cu Dusteristii In Delta Dunarii 19-21 Iunie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 109
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dragi colegi si prieteni.   Tinand cont ca in weekend-ul 19-21 Iunie 2015 nu se mai desfasoara Intalnirea Nationala a Dusteristilor, Editia IX va propun un alt program.   Buna noastra prietena @@c

Una

Eu o sa fiu direct acolo, sa pun berea la draft la rece! Iar pt fete limonada si cocktailurile!     Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted Images

Achitarea tarifului de intrare în scop turistic stabilit conform ORDINULUI Nr. 610 din 19 mai 2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrările şi serviciile prestate de către Administraţia Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării” la solicitarea persoanelor fizice şi juridice, emis de Ministrul Mediului şi Pădurilor, se poate face:

1) cu numerar la: sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), de Luni – Joi: 08.00 – 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00, Centrele de Informare din perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, societăţile comerciale care au încheiat protocoale de încasare a tarifelor cu ARBDD.

2) cu ordin de plată în contul nr. RO56TREZ6415003XXX003884 – “Disponibil din venituri proprii”, deschis la Trezoreria Statului – Tulcea, pe numele Administraţiei Rezervaţiei Biosferei “Delta Dunării“.

3) la automatele de eliberare permise non-stop. Cele două automate pentru permise arbdd sunt instalate în oraşul Tulcea, la sediul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării din str. Portului, 34 A și la recepția hotelului Delta, str. Isaccei, nr. 2.

Tipurile de permise eliberate non-stop de către automate sunt:

• Permisul de acces în RBDD pentru turişti: 5 lei/persoană/zi; 15 lei/persoană/săptămână; 30 lei/persoană/an; Gratuit pentru pensionari, elevi, student, persoane cu handicap.
  • Permisul de acces în RBDD pentru autovehicule: 10 lei/autovehicul/zi; 100 lei autovehicul/an.
  • Permisul de acces în RBDD pentru ambarcaţiuni: 20 lei/ambarcaţiune/sejur; 100 lei/ambarcaţiune/an.
  • Permis de pescuit recreativ/sportiv RBDD: 30 lei / persoană /an; 10 lei / an pentru elevi, studenţi, persoane cu handicap uşor şi mediu; Gratuit /an pentru persoane cu handicap grav, pensionari.

Editat de denon2808
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu parere de rau trebuie sa sar si peste aceasta intalnire :(.

Nu stiu daca pot pleca la drum vineri dimineata, asa ca risc sa ajung seara, deci ar ramane doar o zi pt.diversele activitati.

M-ar tenta si o partida de pescuit si o plimbare off, insa timpul mi se pare insuficient.

Daca se va organiza o iesire in Delta de min.5 zile (2 se pierd pe drum), as veni cu siguranta.

Parerea mea!

P.S. Dupa cum stiu, permisul de pescuit pt.delta se plateste in Tulcea.

Dragi pescari dusteristi, astept foto cu capturile voastre! Fir intins!

Editat de 44CCI
Link spre post

Problema nu este ca trebuie platita taxa, ci ca trebuie sa umbli sa o platesti.

Una e sa o platesti la intrare ca pe taxa de pod :) si alta e sa alergi (nici nu stiu unde trebuie) ca sa o poti plati.

Hotel Delta, Tulcea, la receptie exista un "ATM" unde poti plati cu cash/card ; hotelul este in ultimul sens giratoriu spre monumentul eroilor, este gasibil pe google maps

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...