Sari la conținut

Schimbare In Familie

Postări Recomandate

SALUTARE LA COLEGII FORUMISTI! M-am decis pana la urma sa schimb rx4-ul cu Duster ph2 4x4 110dci ! dupa ceva vreme de asteptat si urmarit forumul acesta, doar ca un intrus, amreusit sa scriu cate ceva si sa ma prezint cu noua mea acchizitie.

post-2771-0-60910700-1431008593_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

SALUTARE LA COLEGII FORUMISTI! M-am decis pana la urma sa schimb rx4-ul cu Duster ph2 4x4 110dci ! dupa ceva vreme de asteptat si urmarit forumul acesta, doar ca un intrus, amreusit sa scriu cate ceva

Pentru Syl40 si nu numai: Ca accesorii, am luat de la Planetara Kit-ul suv protectii pasaje roti si usi, din care am folosit doar protectiile de pasaje roti si presuri de noroi. De la alti furnizori

Si cum am promis va mai prezint o poza cu Frumuselul meu!

Posted Images

Pentru Syl40 si nu numai: Ca accesorii, am luat de la Planetara Kit-ul suv protectii pasaje roti si usi, din care am folosit doar protectiile de pasaje roti si presuri de noroi. De la alti furnizori am procurat foliile negre de pe stalpi si perdelutele geamuri laterale spate, custode si luneta spate + ornamente proiectoare. De la dealer-ul M....... am luat scuturile plastic de pe bara fata - spate (trei sute si ceva ambele) cu montajul de la ei si tot de acolo barele transversale de origine.

Editat de monstrumare
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...