Sari la conținut

Dacia Duster 1.5 Dci 110Cp 4X4 Laureate

Postări Recomandate

Salutare, senzorii de parcare din fabrica sunt doar acustic nu e nici un fel de afisaj nicaieri, iar cat despre pack look nu merita de banii aiai iei harta europei si iti raman bani si de folii omologate pe spate :))

Oricum bun venit intre noi si sa o stapanesti sanatos si fara evenimente.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 25
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Hai ca am trait s-o aud si pe asta, sa nu iti iei o facilitate utila din cauza ca nu iti place unde e butonul Parca nici cel de AC nu-i asa bine pozitionat... mai bine luati fara...

salutare,   Echipare similara. Diferente: Culoarea Pack look - mi se par bani aruncati pe fereastra.   Comandat la jumatatea lui februarie, livrat la jumatatea lui aprilie (2 luni)

abc..mai aveai nitel si il trimiteai sa isi ia pejo 206   ontopic: Cristi, poate tu ai noroc si iti iese termen ca al colegilor de mai sus. Pana acum eu sunt singurul care are 2 luni jumate termen.

Multumesc pentru raspunsuri.

Harta europei nu o pot "gasi" pe undeva astfel incat sa o pot upload-a pe Media NAV singur? Nu stiu daca e chiar asa utila pt mine pt ca nu prea fac drumuri in afara cu masina. Sunt adeptul transportului aerian cand vine vorba de distante foarte mari.

Cotiera stiu ca nu este printre optiunile din fabrica. As vrea o cotiera ceva mai calitativa pt ca am vazut tot felul de variante si jur ca jumate dintre ele nu mi le-as achizitiona.

Ce stiti de senzorul de presiune in pneuri. Functioneaza ok?

Pt DRL ma gandeam sa iau niste leduri cu acelasi soclu. Ce parere aveti?

Dar de bluetoothul de pe medianav? E ok, functioneaza fara prea mari batai de cap cu telefoanele?

Sonorizarea de pe masina e decenta?

Editat de chrysstyann
Link spre post

Salutare dragi posesori de Dacia Duster,

Sunt pe cale de a achizitiona un automobil Dacia Duster. In primele 2 saptamani din luna mai sigur o sa platesc un avans sa o rezerv.

Masina la care m-am gandit are urmatoarea echipare si dotari:

Dacia Duster

Echipare: Laureate

Culoare: Blanc Glacier / Blue Navy

Motorizare: 1.5 dCi 110 CP BVM6 4x4

Media NAV cu Harta Romaniei

Incalzire in scaune

Cruise control

Asitenta la parcarea cu spatele

Volan + schimbator imbracat in piele

Pack Look

Totusi, cred ca am sa renunt la Pack Look pentru ca 800 euro mi se pare mult pentru ce ofera.

Ce parere aveti?

Daca cineva si-a comandat de curand un Duster cu o echipare asemanatoare, cat a durat ?

Multumesc.

Eu as renunta la pachetul Look si as pastra doar jantele din aliaj.

Volan piele - OK

Senzori spate - OK

Tempomat - OK

Incalzire scaune - NU (nu-mi place pozitia butoanelor de actionare)

Media Nav - NU (navigatia este inutila si nu imi plac ecranele tactile, inca mai folosesc telefon cu butoane!)

4x4 - NU (nu este util + portbagaj mic, consum mai mare, pret mai mare)

110 cp - NU (suficient 90cp, consum mai mic, pret mai mic, motorul functioneaza mai turat)

dci - NU (zgomot mare, vibratii, costuri de intretinere mari)

Alb - NU

Albastru - OK

Laureate - OK

Editat de abc
Link spre post

abc..mai aveai nitel si il trimiteai sa isi ia pejo 206

ontopic: Cristi, poate tu ai noroc si iti iese termen ca al colegilor de mai sus.

Pana acum eu sunt singurul care are 2 luni jumate termen.

Cred ca e dupa greutate, eu am cam 70 de kile...

Link spre post

Harta europei nu o pot "gasi" pe undeva astfel incat sa o pot upload-a pe Media NAV singur?

NU (și au trecut aproape 3 ani de la lansare) - Aruncă o privire pe topicurile dedicate Medianav.

Ce stiti de senzorul de presiune in pneuri. Functioneaza ok?

Vei veda ce frumos face, la prima problemă.

Dar de bluetoothul de pe medianav? E ok, functioneaza fara prea mari batai de cap cu telefoanele?

Pe 403 e ok, s-au rezolvat majoritatea problemelor, mai sunt unele dar doar pe android - doar în anumite situații.

Recomand găsirea unui Duster de teste drive cu dotarile alese de tine și probarea pe "viu", altfel "vorbim vorbe".

Link spre post

Incalzire scaune - NU (nu-mi place pozitia butoanelor de actionare)

Hai ca am trait s-o aud si pe asta, sa nu iti iei o facilitate utila din cauza ca nu iti place unde e butonul :)

Parca nici cel de AC nu-i asa bine pozitionat... mai bine luati fara...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...