Sari la conținut

Al Meu Laureate Negru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 84
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Salutare,   Si bine v-am gasit. A venit momentul sa fac si eu introducerea noului meu Duster, comandat la jumatatea lunii februarie, livrat saptamana trecuta.   Ca scurt istoric, sunt fost propri

Eterna discutie cu pavelele si consumul de combustibil. Eu unul chiar nu dau importanta , chiar daca si la mine am observat problema asta. Stiu ca cu un plin fac cel putin 630 km, si indiferent cat de

Azi, beneficiind de un pic de timp liber, i-am tras o folie de protectie peste display-ul de la medianav.

Posted Images

Cand vanzi masina, probabil ca trebuie sa le tragi la imprimanta, ca sa dovedesti reviziile si ce anume s-a facut la revizii.

Sper sa nu o vand prea curand. :)

Si oricum vor fi vizibile in reteaua Dacia. Daca ar fi si metoda clasica, cred ca orice cumparator primul lucru verifica veridicicatea stampilelor.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

Am fost azi la service pentru suieratul mentionat anterior si pentru o scartaiala la pedala de ambreiaj pe prima bucata a cursei.

Pedala a fost gresata si merge din nou impecabil. Suieratul la 2000 - 2200 rpm este catalogat ca zgomot tehnologic normal produs de toba de esapament, asa cum s-a mai scris si aici.

In alta ordine de idei, am fost cu un coleg de servici la testarea unui ph1 dci sh si am constatat acelasi zgomot si la ph1 :)

Editat de jugulator
Link spre post

Mie reviziile mi le trece la sfarsitul manualului de utilizare. Sunt cateva pagini acolo rezervate pentru asta. Verificati.

Multumesc. Am aflat si eu intre timp asta. Voi verifica paginile respective (care oricum am inteles ca sunt cu nota optionala, totul fiind la ei in sistem)

Link spre post
  • 1 month later...

Aseara, in drum spre casa am inceput sa aud niste zgomote ciudate in volan, in zona tijei, atunci cand viram (inclusiv stationand) - ca si cum ar agata ceva. Volanul este reglat la inaltimea maxima. Dupa ce am parcat, am lasat volanul la minim si apoi l-am readus la pozitia la care sunt obisnuit sa conduc, adica la maxim. Zgomotul a disparut insa am vazut ca inca persista cand volanul este blocat la inaltimea minima fiind mai evident cand e apasata si pedala de frana. S-a mai intamplat cuiva?

Pentru siguranta am facut o programare vineri la service.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...