Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Am pus lamputele cu 3 zone fata-spate. 5 minute de munca. Foarte misto arata. O sa pun si poze dar le-ati vazut deja la colegul dupa care m-am luat si eu. Mai mult, le-am comandat tot la tipul de pe olx :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Tadaaaaa. I-am pus cheder la capota.

Diferenta e ca o sa incerc sa-i pun inca 2, adica unul l-am pus deja pe stanga, mai trebuie pe dreapta la fel.

dusty2.jpg

incearca sa pui un cheder si pe marginea mastii din fata (in fata sistemului de inchidere capota).Va etansa perfect cu capota
Link spre post

incearca sa pui un cheder si pe marginea mastii din fata (in fata sistemului de inchidere capota).Va etansa perfect cu capota

Asa am pus eu inca de cand am cumparat masinasi vreau sa spun ca e OK. Voi face fotografii si le voi posta cand voi avea timp. Eu am pus cheder absolut peste tot cu exceptia portierei din spate , haionul.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...