Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

felicitari pentru alegerea facuta.eu unul sint foarte multumit de duster daca ar fi mine sa imi iau alta masina tot duster ar fi.cit despre livrare cel tirziu simbata, insista un pic la dealer sa grabeasca livrarea ca ai astepta destul si inca odata felicitari

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Va multumesc tuturor.Sincer.

Daca nu era forumul asta cred ca ma luam cu mainile de par asteptand.

Numai ca asteptarea asta a trecut in folosul meu, am invatat o gramada in timpul asta.

As vrea sa fac o propunere benefica (sper eu) pentru membrii forumului.

Mi-a venit idea (vazuta in alta parte deci sunt semi-lame) ca era buna o sectiune Tips & Tricks la Duster.

Adica, omul posteaza ceva de genul:

Duster 1.6/16 V 4x4 /2011/Laureate

Daca tii apasat butonul X un numar de Y secunde atunci se intampla cutare chestie.

Intelegeti voi idea, nu ma refer strict la comenzi electrice, orice lucrusor cat de neinsemnat vi se poate parea voua,

poate sa scoata pe altul din shit adanc. In loc sa desfaca juma' de masina sa rezolve o treaba poate cineva a gasit o solutie

sa o rezolve mai repede doar gandind altfel...Sau poate unul nou si nanac (ca mine) efectiv nu il stia desi pentru multi poate

era "basic knowledge".

Eu stiu 5 coli A4 de smecherii la Forester. Recunosc ca am avut si timp.

La Duster prin comparatie sunt paralel echidistant si de sens contrar.

P.S. Mi-am comandat Viper 5204LE Responder, vine si ea sambata (cred).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...