Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

"Orice drum" e cam general, ca nici patrolul nu poate chiar pe orice drum, poate doar un TAB :D

Comod la drum lung depinde de fiecare, eu merg 1000km si sunt relativ ok, alti colegi de forum , dupa 300-400km au dureri de spate, de aia zic sa o incerci mai mult decat un drive test, e mai ieftin, decat sa o cumperi si apoi sa pierzi la revanzare.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Orice drum" e cam general, ca nici patrolul nu poate chiar pe orice drum, poate doar un TAB :D

Comod la drum lung depinde de fiecare, eu merg 1000km si sunt relativ ok, alti colegi de , dupa 300-400km au dureri de spate, de aia zic sa o incerci mai mult decat un drive test, e mai ieftin, decat sa o cumperi si apoi sa pierzi la revanzare.

La Ph2 au facut ceva la scaune ca nu te mai doare carca :)

In fostele Logane (ph1 si MCV ph2), dupa 500-600 km ma durea "restul de coada de la maimuta", noada fundului cum se spune, ceea ce la duster nu am resimtit nici dupa 800-900 km.

Sa nu credeti ca am mers acesti km fara a face ce-l putin 1-2 pauze de macar 15-20 minute.

Link spre post

Salutare eu am renuntat la un Golf 5 2.0 diesel 140 cp pentru un Duster ph2, 4x4, 15.dci Prestige si sincer dupa ce am cam 1000km cu el in aproape doua saptamani NU regret nimic chiar sunt mandru ca am un Duster si abia astept orice ocazie sa il scot la plimbare si sa ii arat tara

Link spre post

Trebuie sa stii din start cateva probleme generale majore pe care le area aceasta masina si sa decizi singur daca poti sau nu sa treci peste ele:

- 1.5-ul de pe PH2 la o temperatura exterioara de peste 11-12 grade are un lag (o intarziere) la acceleratie de aproximativ 2 secunde care este destul de deranjant!

- tot la PH2, dupa vre-o 3-4 ore de functionare continua a aerului conditionat ingheata ceva si nu mai baga aer rece; trebuie sa opresti AC-ul cateva minute ca sa-si revina

- atat la PH2 cat si la PH1 (din cate am inteles), apare o bataie metalica destul de puternica in coloana de directie cand esti cu rotile virate si mergi pe teren accidentat

Eu mi-as fi dorit sa stiu aceste lucruri inainte de dau aproape 19.000 de euro pe masina...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...