Sari la conținut

Duster Driver Wanabwe

Postări Recomandate

• Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ok, sa incerc sa descriu "prima mie"   Dupa 150Km prin oras si imprejurimi am plecat pe Transfagarasan. Directia Buzau, Nehoiu, Brasov, Fagaras, Balea, Curtea de Arges, Pitesti, Bucuresti, Urziceni

Azi am aflat ca o sa fiu tata. De la sfarsitul lui august incolo mai inghesui un dusterist in masina...

Asta e motivul pentru care nu am mai intrat pe (atasament)   On topic: masina merge impecabil, nu am de ce sa ma plang. Mi-am luat din Chisinau trasnaia aia de plasic negru (niciodata n-am stiut

Posted Images

Cel mai simplu e sa creezi o ruta cu plecare din Bucuresti si sosire intr-un oras dintr-o tara despre care vrei sa afli daca o ai pe medianav.

Dupa care ai doua optiuni:

1. Faci zoom in zona orasului de destinatie si daca vezi detaliile (strazi cu denumiri) inseamna ca ai si harta tarii respective

3. Daca nu ma insel (o singura data, acu vreo un an am folosit optiunea asta) Medianav-ul are o optiune de "play" traseu .. apesi pe un buton si parcurgi traseul pe repede inainte. Daca ai rabdare cateva minute o sa vezi (in cazul in care ai harta tarii) si indicatiile de navigare.

Din experienta iti spun ca, daca nu ai harta unei tari ... cand intri in tara respectiva, pe medianav un maare ecran gri.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru idee o sa ma duc in pauza de masa si o sa fac treaba asta !

PS: am si eu o intrebare, deoare ce nu stiu sa fac un topic nou, dusterul PH 2 nu are indicator de apa cand se incalzeste motorul sau doar al meu e mai "special" si daca nu are de unde stiu cand am probleme si fierbe de exemplu

Link spre post

PH2 nu are indicator de temperatura apa. Chestia asta s-a intamplat ca si cu optiunea de consum instant pe CB cand a fost pusa initial pe logan in 2004. Din cauza discutiilor interminabile ca vezi doamne consuma mult loganu' s-a scos consumul instantaneu. Acum, dupa duster PH1 si o gramada de discutii, ca la diesel, sta apa, la motor cald, la 2 liniute si nu la 4 liniute, cred ca l-au scos. Poate o fi alt motiv, dar cam asta e istoricul.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...