Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu sunt ciclist. Ma dau in offroad cat si onroad. Am cateva trasee (30-40km) prin padurea Cernica daca vreti sa faceti un pic de miscare.

Da. Sunt destul de aproape. Astept sa se mai usuce un pic si sa incep antrenamentele in padure. Merg de multi ani prin padurea de la Cernica si am trasee facute pe acolo. Poate adunam o gasca de pe fo

Cred ca la o prima intalnire nu se va alerga asa de rau, dar daca lumea poate mai multe incercam la urmatoarele sa marim ritmul. Eu nu mi-as face griji pentru tineret. Pot ei mault decat ducem noi.

Posted Images

Da, clar ma bag si eu! Sunt complet iesit din forma dupa iarna asta, dar cred ca imi revin dupa 2-3 iesiri. Echipamentul este competitional totusi - 2012 Yeti SB95 cu discuri marite pentru persoane cu greutate :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa vedem ce se intampla cu ploile astea. Daca o tine asa pana la sfarsitul saptamanii, nu este de intrat in padure. Pe astfel, daca nu mai ploua cu o zi inainte, se poate merge.

Link spre post

Si eu si fratele meu suntem amatori de MTB si am veni cu mare drag, dar in decembrie niste ...... nu stiu cum sa le spun au spart boxa lui fratelo si ne-au lasat fara bicle. :bug:

Politistii ne-au linistit spunandu-ne ca nu sutem singurii si ca la toate vilele din cartier au fost sparte boxele si nu au luat decat bicle.... Mda ce sa zic .... Dar sper sa luam altele si sa ne apucam de treaba si sa va insotim cu drag...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...