Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Eu stiu ca atunci cand filtrul de particule incepe sa isi faca regenerarea se injecteaza motorina suplimentara pentru o temperatura mai mare. Daca regenerarea a fost întreruptă ( gen: începe regenerar

Daca se amesteca antigelul ar trebui sa fie urma de ulei si in borcanul de aerisire, respectiv o dunga neagra de obicei la nivelul antigelului.

Eu ti-as recomanda sa verifici undeva injectoarele, presiunea in rampa si presiunea pompei de ulei. In special injectoarele. Daca ai unul care scapa prea mult combustibil, la nivelul segmentilor se am

Eu stiu ca atunci cand filtrul de particule incepe sa isi faca regenerarea se injecteaza motorina suplimentara pentru o temperatura mai mare. Daca regenerarea a fost întreruptă ( gen: începe regenerarea si tu opresti motorul) atunci surplusul de motorina nearsa il varsa in ulei si de aici rezulta uleiul subțiat. Eu in locul tau as merge sa fac o regenerare forțată a filtrului de particule sau un drum mai lung in care sa mergi constant peste 2500 de ture. Un drum de autostrada ar fi perfect si sa o tii la 3000 de ture. Problema s-a mai discutat pe forum .

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm... cum ajunge motorina de la injectorul 5 in ulei? Ala este pe sub masina, cam departe de motor si alte cele. Eu stiu ca se dilueaza uleiul la masinile care-si fac in altfel regenerarea, nu ca cele de la Renault cu al 5-lea injector. Tocmai de asta s-a pus acel injector ca sa se poata face regenerarea si la turatii mai mici, nu neaparat la 3500-4000 rot/min. Pusese cineva niste pdf-uri pe forum cu motorul de 1.5 dci e5 pregatit sa treaca la e6.

Trebuie verificat ceea ce a spus ISZY56 si mai ales nivelul la antigel (sa nu ai scapari in baie de la sistemul de racire). Daca toate astea sunt ok e cam greu sa-ti dai seama ce se intampla.

Link spre post

Daca zici ca uleiul este subtiat, nivelul este corect sau este mai mare ?

Poate uleiul pus este prost sau neadegvat. Sau si mai rau falsificat. La noi in tara te astepti la orice.

Incearca sa schimbi service-ul cum a recomandat un coleg anterior.

salut am fost la 5 serviceuri de dacia si toti acelasi lucru lau spus
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...