Sari la conținut

Planetara

Postări Recomandate

Noi cumparatorii diferitelor accesorii de Duster, sa nu mai deschidem un al doilea topic celui care a dechis deja topicul unde isi vinde produsele, putem multumi in topicul asta, dupa cum a confirmat si @Planetara mai sus.

Editat de bmcpst
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 11 months later...
  • Răspunsuri 33
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

În caz că nu știați ce este pentru unii colegul nostru de forum     Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.    

Pentru a nu face UP gratuit la un anumit topic de vanzare, din cate stiu eu aici s-a hotarat prin regulament ca multumirile sau nemultumirile dupa caz sa se faca intr-un topic deschis in aceasta secti

Imi permit sie eu sa-i dau un feedback colegului @PLANETARA. Am achizitionat de la el un kit de ambreiaj, si un buton comanda geam cu impuls si... el, probabil datorita colaborarii noastre indelungat

Posted Images

Deja sunt la a doua tranzactie finalizata cu succes si ma simt obligat sa ofer si eu un feedback foarte bun pt colegul @planetara.

Om serios, livrare prompta, preturi f bune. Recomand.

Link spre post

Imi permit sie eu sa-i dau un feedback colegului @PLANETARA.

Am achizitionat de la el un kit de ambreiaj, si un buton comanda geam cu impuls si... el, probabil datorita colaborarii noastre indelungate, mi-a facut cadou alte produste de care eu aveam nevoie.

Mie mi se pare un om extraordinar si-mi face placere, de cate ori ma-ntalnesc cu el, sa stam si noi la palavrageala cate o ora sau mai mult.

Link spre post

Confirm: Am luat si eu diverse piese de la el. Fara repros. (proiector, butoane, consumabile)

Pune intrebarile corecte inainte de intalnire ca sa se asigure ca piesa e cea corecta, pretul corect, piese de calitate (originale).

Link spre post

Ar fi util un Amic gen PLANETARA si in Italia.Aici pentru un set ambreiaj LUK ,pentru un Logan 1,5Dci,au cerut 400 euro+200 manopera .Bineanteles ca l-am luat din Romania cu 550 Ron.

Editat de CristianDuster
Link spre post
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...