Sari la conținut

Intalnirea Nationala A Dusteristilor Din Romania Editia a VIII-a, 20-22 Februarie 2015, Slanic Prahova

Postări Recomandate

Pentru cei care nu au mai participat la astfel de intalniri ii rog sa caute pe forum imagini si comentarii despre fiecare intalnire. Acolo veti gasi imagini foto si video care vor vorbi de la sine despre ce inseamna oragnizarea unui astfel de eveniment. Asa cum spunea si @danielcojocar mereu au fost discutii pe tema asta dar de fiecare data toata lumea a fost multumita la sfarsitul fiecarei intalniri. Va doresc distractie la maxim asa cum numai dusteristii stiu sa o faca :-)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 359
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Mai vin, dar astea le aveam cu mine la serviciu, pe telefon.

Inainte si dupa colectarea mostrelor de sol Everybody in the house say... @dusty2010 da tonul la petrecere, apoi prezentarea colegilor de la Dacia. Briefing inainte de iesirea de pe asfalt, s

Final de trial cu organizatori si prieteni de la 4x4 Everyone

Posted Images

Vad ca trebuie sa ma explic, pentru ca s-au creat niste discutii si niste oferte de schimburi de camere pe care eu nu le-am intentionat. Intrebarea mea a fost foarte simpla si este legata de faputl ca sunt #2 pe lista: Se ocupa camerele la pensiunea din apropiere in ordinea inscrierii? Motivele acestei intrebari sunt deasemenea simple: eu nu conduc daca am baut mai mult de o bere mica, nu merg in mijlocul noptii pe langa padure (4,4 km pe google maps) si in plus am de luat medicamente inainte, in timpul si dupa mese. Daca am uitat ceva in camera, nu vreau sa trebuiasca sa organizez o excursie. Eu am luat de bun ce stiam de anul trecut, adica ce scrie in #16 si acesta a fost motivul pentru care am avut banii pregatiti imediat ce s-a facut anuntul pe care il asteptam inca din decembrie. Nu am nici o problema sa fiu cazat la 1 km de Hotel Roberto si nu am cerut nimanui sa isi sacrifice camera de acolo pentru mine. Inteleg foarte bine scopul de a avea organizatori, sponsori si oficiali Dacia in acelasi loc si nu am avut nimic de reprosat la ultimul IND in privinta organizarii. Dealtfel, m-am si oferit acum ceva vreme sa ma inscriu in asociatie, ca sa pot pune si eu umarul la astfel de organizari, dar dupa al doilea email, am fost lasat in aer, asa ca am renuntat.

Aceastea fiind spuse, daca din orice motive, trebuie sa fiu cazat la Casa Padurii, pentru mine orice party de seara este ratat si as vrea sa stiu asta inainte sa ajung acolo, ca sa pot pune in balanta plususrile si minusurile in cunostinta de cauza si sa decid ce fac in continuare. Nu e nici o suparare, e doar o informatie care mie mi se pare absolut necesara.

Link spre post

Vad ca trebuie sa ma explic, pentru ca s-au creat niste discutii si niste oferte de schimburi de camere pe care eu nu le-am intentionat. Intrebarea mea a fost foarte simpla si este legata de faputl ca sunt #2 pe lista: Se ocupa camerele la pensiunea din apropiere in ordinea inscrierii? Motivele acestei intrebari sunt deasemenea simple: eu nu conduc daca am baut mai mult de o bere mica, nu merg in mijlocul noptii pe langa padure (4,4 km pe google maps) si in plus am de luat medicamente inainte, in timpul si dupa mese. Daca am uitat ceva in camera, nu vreau sa trebuiasca sa organizez o excursie. Eu am luat de bun ce stiam de anul trecut, adica ce scrie in #16si acesta a fost motivul pentru care am avut banii pregatiti imediat ce s-a facut anuntul pe care il asteptam inca din decembrie. Nu am nici o problema sa fiu cazat la 1 km de Hotel Roberto si nu am cerut nimanui sa isi sacrifice camera de acolo pentru mine. Inteleg foarte bine scopul de a avea organizatori, sponsori si oficiali Dacia in acelasi loc si nu am avut nimic de reprosat la ultimul IND in privinta organizarii. Dealtfel, m-am si oferit acum ceva vreme sa ma inscriu in asociatie, ca sa pot pune si eu umarul la astfel de organizari, dar dupa al doilea email, am fost lasat in aer, asa ca am renuntat.

Aceastea fiind spuse, daca din orice motive, trebuie sa fiu cazat la Casa Padurii, pentru mine orice party de seara este ratat si as vrea sa stiu asta inainte sa ajung acolo, ca sa pot pune in balanta plususrile si minusurile in cunostinta de cauza si sa decid ce fac in continuare. Nu e nici o suparare, e doar o informatie care mie mi se pare absolut necesara.

avand in vedere ca dr_dumi nu va mai participa, camera mea va fi disponibila pentru tine.

Camera lui Daniel Cojocar o sa i-o alocam lui Andrei Dalcu care are nevoi un pic mai speciale.

mai ramane camera lui denon2808 disponibila. cine, dintre cei inscrisi pana acum o doreste?

Link spre post

Nu prea stiu de unde s-a tras ideea ca @dr_dumi nu mai vine... El, cel putin nu a specificat asta.

In materie de dat camere sau luat camere... hai sa asteptam inchiderea listelor si abia atunci spunem ce avem de spus.

Sigur ca... prima optiune pe care o vad si eu (dupa ce se ocupa toate camerele de la Roberto) este pensiunea cea mai apropiata.

Link spre post

@77dan: din experienta de participant la 3 IND-uri, camerele s-au ocupat intotdeauna in ordinea inscrierilor. Nu vad de ce de data asta ar fi altfel. Au fost cazuri (cu cazare la locatii cu multe camere) unde nu a incaput toata lumea si locurile in locatia principala s-au ocupat in ordinea inscrierilor.

O intalnire similara cu cea de acum in privinta cazarii (organizatori, sponsori, Dacia si ziaristi cazati la cartierul general si participantii in alte locatii) a fost cea de la Zetea. Acolo nu am reusit sa ajung, dar v-a spus @cristina_sto cum a fost.

@dr_dumi: vezi aici pagina web a Hotelului Slanic: http://www.hotelslanic.ro/prezentare/ . Sunt aici, printre alte poze, si 2 cu camera. Una din camera si una din baie (studiaza atent poza cu baia). Sincer, nu mi-as dori sa stau acolo. Inca te asteptam sa te inscrii, mai ales ca te si cunoastem personal mai multi dintre noi.

Link spre post

Haideti mai baieti, normal ca o sa venim, ne-am fi dorit sa stam cu totii in acelas loc, asta era treaba. De acolo toata polemica asta. E drept ca eu sunt mai Gica contra asa de fel insa din ce am citit in ultimele posturi reiese ca indiferent cat de mica este barca, conteaza mai mult miscarea marii.

Important este sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna intr-un mod cat mai placut.

O sa merg luni sau marti la banca sa fac transferul ala.

Probabil ne vom caza la Casa Padurii, m-am uitat si acolo ce si cum si cel putin din descriere ne place mai mult decat la Roberta.

Preturile de acolo sunt aceleasi ca la Roberta?

Distanta aceea de 4.4 km, este prin padure? Ca sa stiu daca consum ce riscuri sunt apropo de garda etc.. :D Clar nu voi parcurge distanta respectiva pe jos, eventual ma pot ocupa si de colegul Dan sa il luam cu noi daca binevoieste si vina la party :)

Deci Dusty, ne vedem acolo ;)

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...