Sari la conținut

Negrul de pe plantatie

Postări Recomandate

Salutare,

De aprox. 1-2 saptamani sunt fericitul posesor al unui Duster 4x4, 1.5 dCI, 110 CP, PH2, negru (pana il scoti din spalatorie), masina de firma:

Am parcurs aproximativ 4000 km (fara off-road, deocamdata :D ):

- echipare ciudata: AC, 4 geamuri electrice, volan+schimbator plastic, fara incalzire in scaune, fara tempomat, oglinzi electrice, fara MediaNav, cu USB etc.)

- anvelope all-season, ContiCrossContact LX (ok pe drum uscat), pe zapada/polei/carosabil umed = sinucidere.

- este primul meu SUV(de firma)dupa nenumaraele turisme, concluzia: iti da o siguranta "falsa": stai mai sus, vezi traficul, etc (desi am si un Daihatsu Terios folosit numai pentru drumuri "grele");

- rapoarte foarte scurte(5-6 ar fi fost ok sa fie mai lungi);

- faruri EXTRAORDINARE!!!

Revin cu poze cat se poate de :murdare" :D

Multumesc!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa-l stapanesti sanatos. Schimba cauciucurile cu ceva de iarna.O singura obsevatie am, pe carosabil umed (nu cu mazga, polei, doar umed) cross contacturile de conti ce le ai pe masina fac fata cu brio, doar pe zapada, gheata, noroi sunt praf.

Link spre post

Sa-l stapanesti sanatos. Schimba cauciucurile cu ceva de iarna.O singura obsevatie am, pe carosabil umed (nu cu mazga, polei, doar umed) cross contacturile de conti ce le ai pe masina fac fata cu brio, doar pe zapada, gheata, noroi sunt praf.

Nu am avut ocazia sa le testez decat pe carosabil umed, la aproximativ 0-4 gr C. Fata de ce am pe Terios (Maxxis), se comporta la fel: adica prost. In conditii de ploaie, la +10-20 gr C nu am avut ocazia sa le testez, s-ar putea sa fie ok. Oricum: am comandat deja cauciucurile de iarna, sper sa le si primesc (mai greu la noi, firma multi, trebue aprobari peste aprobari).

Multumesc tuturor ca m-ati primit in aceasta comunitate!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...