Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Daca ai dat 14000 pe motorizarea asta , intr-adevar e ok. Tot Laureate am luat si eu, dar pleaca de la 15090. In plus am luat alta culoare care face 470, geamuri electrice pe spate 150, Media nav - 180, Harta Europei ca imi trebuie - 99 si ceea ce ma deranjeaza mai mult, 750 transportul pina aici. Am facut mai multe calcule sa vad daca e mai rentabil sa o cumpar din Romania, exact aceeasi dotare si sa scot cei 750 Euro, dar tinand cont ca ma costa benzina, TUV (RAR-ul) si inmatricularea, am tras concluzia ca depaseam suma. In plus trebuia sa vin de 2 ori in tara, o data sa o comand si apoi sa o ridic. Probabil daca pui si tu restul de optiuni pe care le-am cumparat peste varianta Laureate, nu va iesi prea mare diferenta intre pretul tau si pretul meu.

PS. Am observat totusi ca preturile din Romania difera fata de cele din Germania

Culoarea e mai scumpa in aici, in tara e 300

Media Nav In tara e 300 , aici e180

Harta e mai scumpa cu 1 euro in tara,

Geamuri electrice spate nu am vazut sa se ofere separat pe configurator

Varianta Laureate 1,2 Tce 125 CP in tara 14800 (tu ai spus pret final 14000), aici 15090 numai motorizarea

Deci preturile difera, unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca am gresit. E gama cu toate dotarile pe care tu le-ai luat suplimentar. Deci la mime ptetul final a fost 14000 cu tot ce ai pus suplimentar. Poti sa o iei dintrun drum daca ai o comunicare reusita cu dealerul care e f colaborant! Vrei sa iti comunic in privat ce si cum?

Link spre post

Un pret facut pe site-ul Dacia.ro, pentru o configurare superioara, la care mai este loc sa mai adaugi cate ceva ( carlig remorcare, aparatori pt aripi, etc ) duce pretul masinii pe alt palier. Din pacate fara a fi 4x4, optiune care cred ca va costa ceva...

Ma intreb cat va fi pretul final al unui model cu acesta motorizare, tractiune 4x4 si o echipare superioara.

• Versiunea mea
    • 14.800,00 €65.638,00 LEI Laureate 1.2 TCe 125 CP 4x2

[*]Preferintele mele

• Motorizări : Benzina

[*]Exterior

• 0,00 €0,00 LEIBLANC GLACIER

[*]Interior

• 0,00 €0,00 LEITapiterie Laureate / Ambianta "Carbon Foncé"

[*]Optiunile mele

• 800,00 €3.548,00 LEIPack Look
    • 200,00 €887,00 LEICruise control (regulator limitator de viteza)
    • 100,00 €443,50 LEIScaune fata incalzite
    • 100,00 €443,50 LEIVolan imbracat in piele
    • 100,00 €443,50 LEIHarta Europei
    • 300,00 €1.330,50 LEIMedia Nav: Sistem de navigatie si multimedia touchscreen 7"
    • 200,00 €887,00 LEIAsistenta la parcare cu spatele
    • 0,00 €0,00 LEIOrnament esapament

De la

16600,00 € cu TVA

73.621,00 LEI cu TVA

Link spre post

Total de acord cu tine.

Asta am spus si eu. Motorizarea 1,2 Tce 125 CP pleaca automat de la pretul 14800 care este de fapt de la versiunea Laureate. Apoi daca vrei si optiuni din Look Pachet sau optiuni separate si varianta urmatoare, Preference, atunci aceste optiuni le platesti separat. Nu mai spun culoarea care este 300 Euro in Romania. Colegul nostru stefanudrea am vazut ca are si culoarea gri comete parca plus protectiile de aripi si usi pe linga aceleasi optiuni in plus pe care dealtfel le-am cumparat si eu, dar el totusi a platit la dealer nu secondhand numai 14000. Nu vreau sa-l contrazic ca nu-mi place polemica dar nici nu am cum sa-l cred. Ceea ce-mi spue el, inseamna ca asina lui a fost vanduta sub pretul fabricii din care dealerul si-a tras si el comisioanele. Deci cit a mai luat Dacia Pitesti de Dusterul lui? Sub 13000 . Greu de crezut

Link spre post

Am luat-o din Ungaria. Fara tva a fost in jur de 11000 cu tva deci vreo 14. De aia zic, e ciudat ca Ungaria sa vanda la pretul asta. Faceti configurarea pe dacia.hu si apoi convertiti forintii in lei si din pretul final de acolo scadeti 27% cat este tva la ei!

Link spre post

Pretul de fabricatie al Duster este foarte mic in comparatie cu cel de vanzare. La al meu PH1 Full pretul de fabricatie presupun a fost de 10000 si ceva de euro +TVA in timp ce pretul la aceeasi echipare la vanzare era de peste 19000 de euro. Eu am cumparat o masina cu un an vechime care a fost in leasing de un an la Renault Comercial Romania pentru folosinta angajatilor de la Dacia (Conducerea uzinei). Dupa un an (terminarea leasingului) masina a fost vanduta la un dealer de unde am cumparat eu acest Duster. Si acum partea interesanta.

La un an vechime si 37000 Km factura de la leasing catre Renault Comercial era de 12500 euro cu TVA inclus, factura de la Renault Comercial catre dealer era de 12800 de euro cu TVA inclus si factura de la dealer catre firma mea a fost de 14200 de euro cu TVA inclus. Deci trageti singuri concluziile de rigoare. O sa ma uit pe facturi si corectez daca este cazul.

PS. Am verificat facturile si am corectat. Deci este vorba de PH1 cu echipare Full care se vindea la data respectiva in reprezentante cu 19300 Euro aproximativ. Deci eu am scutit 5100 euro din pret pentru un an vechime si 37000 Km.

Editat de afaco
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...