Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

Şi ți-e mai la îndemînă pe portieră, mie nu!

Trimis de pe al meu SM-J500FN folosind Tapatalk

Editat de ToranagaSama
Corectura eroare postare de pe telefon
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

• 7 months later...

Nu vreau sa zic ca la cei saraci nici boii nu trag, dar de o perioada m-a scoate din sarite micile defectiuni de la la masina. Astazi, pe o vreme ploioasa de toamna, am observat ca nu-mi functioneaza ventilatorul, asadar nici AC sau caldura nu merg. Pe vremea asta umeda, se abureste parbrizul si sunt nevoit sa merg cu un geam deschis, numai daca nu ploua. Stiti cumva care siguranta este raspunzatoare de ventilatie?. Ma gandesc ca o fi de la aia.

Link spre post

Verifici, în ordine, F39 40A, F32 7,5A, dacă sunt bune ventilatorul trebuie să meargă măcar pe 4. Dacă merge doar pe 4 siguranța termică din blocul de rezistențe variere viteze e arsă - problemă clasică la Logan I și Duster ph1

post-3685-0-47422700-1475349906_thumb.jpg

Link spre post

am scos siguranta 39 si este arsa. Inca o data @T0rquemada, mersi fain

PS, unde pot gasi la schema ta o explicatie a fiecarei siguranta, ca sa nu deranjez de fiecare data cand se arde cate una?

La vechiul logan era pe dosul capacului explicatia, dar la Duster, nu

Editat de bmcpst
Link spre post

Intrebarea ar fi... de ce s-a ars? :)

La Megane 2 am avut o problema similara cand am bagat lada frigorifica in priza de bricehta, s-a ars o siguranta si nu mai mergea priza 12 V insa nici ventilatorul aerotermei si nici radio/CD-ul.

E posibil sa fi patit ceva similar? Sau e ceva cu aeroterma de consuma mai mult curent decat de obicei? (de ex. filtru habitaclu imbacsit? ceva mizerie ce agata / forteaza motorul p-acolo?)

Editat de Killer82
Link spre post

Am patit si eu la Duster exact ca la Megane-ul tau de la lada frigorifica, in plus a prajit si spliter-ul de alimentare (dupa vreo 100km de functionare), problema am rezolvat-o pe marginea drumului pt ca aveam un set de sigurante de rezerva.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...