Sari la conținut

Noul Duster

Postări Recomandate

Sa dai aproape 18000euro pe un Ph2 cu 1,2tce, 2x4, nu cred ca e tocmai un pret pt. o masina ieftina. Asa ca izolarea fonica ar trebui sa nu fie asemanatoare uni Ph1 sau Logan. Dar, poate ne spune cel care a facut testul pe autostrada, impresiile sale.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 194
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Saptamana trecuta un coleg de munca , foarte trist mi-a spus ca la fordul lui i s-a spart radiatorul de la o pietricica infipta destul de mult in radiator. Tardiv, l-am vazut ca si-a cumparat o plasa

De cateva luni am finalizat etansarea usilor, insa nu am apucat sa pun atunci toate fotografiile din lipsa de timp. Vreau sa precizez din start ca nu sunt un mare fan off road si faptul ca intra mereu

Astazi mi-am propus sa finalizez instalatia electrica de la carligul de remorcare. Nu dureaza montajul instalatiei electrice pe cat dureaza dezprinderea partilor laterale din plastic din portbagaj. Tr

Posted Images

Urmeaza sa platesc 16740 Euro cand ajunge.Cit despre izolare fonica nu pot sa fac comparatie cu PH1 caci nu am condus-o niciodata, dar am facut comparatie cu vechiul Sandero si este mai izolata. Partea de plastic a usii din interior la PH 2 este lipita de portiera (adica de tabla ) printru-un snur bituminat care probabil o face diferita de PH 1 sau modelele mai vechi de la Dacia insa nu ma pot pronunta cit de izolata fonica este pentru ca pe autobanda am condus-o pe o portiunea scurta de 10 km. Nu am avut timp suficient sa o testez. Cum zici tu nick58, si anume ca ar trebui sa fie mai calitativa din punct de vedere fonic, ai dreptate insa Dacia la pretul asta este o masina mai ieftina in comparatie cu alte marci care au dotari asemanatoare

Link spre post
Urmeaza sa platesc 16740 Euro cand ajunge.Cit despre izolare fonica nu pot sa fac comparatie cu PH1 caci nu am condus-o niciodata, dar am facut comparatie cu vechiul Sandero si este mai izolata. Partea de plastic a usii din interior la PH 2 este lipita de portiera (adica de tabla ) printru-un snur bituminat care probabil o face diferita de PH 1 sau modelele mai vechi de la Dacia insa nu ma pot pronunta cit de izolata fonica este pentru ca pe autobanda am condus-o pe o portiunea scurta de 10 km. Nu am avut timp suficient sa o testez. Cum zici tu nick58, si anume ca ar trebui sa fie mai calitativa din punct de vedere fonic, ai dreptate insa Dacia la pretul asta este o masina mai ieftina in comparatie cu alte marci care au dotari asemanatoare

macar am satisfactia ca am dat numai 14000 in loc de aproape 17 ca la romanica! Offff, cum NU stim sa ne vindem marfa!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...