Sari la conținut

Flapsuri pentru sporire aerodinamicitate

Postări Recomandate

Am o rugamintea, daca topicul se refera la flapsuri va rog sa va rezumati la acest subiect, o sa va fie greu la un moment cand veti cauta dupa grila radiator si veti gasi flapsuri sau mai stiu eu ce subiect, asadar, este spre binele cititorilor, urmatoarele postari offtopic se vor sanctiona.

Multumesc pt intelegere.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 351
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am cerut azi sa-mi transmita tot ce produc ei si la ce preturi. Vedem ce raspund!

Eu le-am luat pentru balti, si pentru balti sunt excelente! Directioneaza toata apa in lateral, in loc de capota si parbriz. Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste consumul... Iar la zgomot, din pu

De curiozitate, am facut un calcul: conform acestui site http://forums.focaljet.com/team-pit-stop/673590-improving-mpg-tutorial-aka-hypermiling.html la punctul 11, montarea deflectoarele aduce o redu

Posted Images

Informatii on-topic referitor la transportul flapsurilor sau oricarui alt produs din afara UE:

La orice colet cu valoare intre 10 si 150 eur se plateste TVA 24%.

Intre 150.01 si 700 eur (colete fara caracter comercial) se plateste o taxa vamala forfatara de 2.5 eur + TVA 24%.

Peste 700 eur (sau la orice colet comercial peste 150.01) se plateste taxa vamala prevazuta in Codul Tarifar Vamal (in jur de 5% in cazul nostru) + TVA 24%.

La valoarea coletului se adauga si costul transportului inainte de taxare.

Importul oficial iese din discutie pentru ca pretul articolelor ar creste foarte mult...

Factorul determinant al pretului ramane transportul... La o comanda de piese voluminoase costul transportului poate depasi cu usurinta valoarea comenzii.

Solutia ar fi un colaborator de incredere care poate sa ridice marfa din Moscova cu plata cash si sa le transporte in Ro...

Editat de timekruzer
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...