Sari la conținut

Categorii noi la "ce duster dețin"

Postări Recomandate

Poate ar fi util ca opțiunea "Ce Duster dețin" să reflecte și motorizarea. Nu de alta, dar de multe ori eu mă uit la acest câmp când citesc postările colegilor de forum , și uneori ar fi utilă această diferențiere. Astfel, propun introducerea categoriilor:

• Duster 4x2 diesel 90 CP
  • Duster 4x2 facelift benzina 125 CP
  • Duster 4x2 facelift diesel 90 CP

Și redenumirea vechilor denumiri diesel 4x4 în diesel 4x4 110 CP, diesel 4x2 în diesel 4x2 110 CP iar benzină în benzină 105 CP (cu sau fără facelift), urmând ca cei ce au setat acest camp și nu va corespunde cu noile valori, să și le actualizeze dacă consideră necesar.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

In priml rand, multumesc pt sugestia adusa, astfel am modificat profilul pt vehicul asa:

Duster PH1 Diesel 4x2 90cp -> profil nou

Duster PH1 Diesel 4x2 110cp -> este vechiul profil Dacia Duster diesel 4x2

Duster PH1 Diesel 4x4 110cp -> este vechiul profil Dacia Duster diesel 4x4

Duster PH1 Diesel 4x4 90cp

Duster PH1 Benzina 4x2 1.6 16v 105cp -> este vechiul profil Dacia Duster benzina 4x2

Duster PH1 Benzina 4x4 1.6 16v 105cp -> este vechiul profil Dacia Duster benzina 4x4

Duster PH2 Diesel 4x2 90cp -> este vechiul profil Dacia Duster facelift diesel 4x2

Duster PH2 Diesel 4x4 110cp -> este vechiul profil Dacia Duster facelift diesel 4x4

Duster PH2 Benzina 4x2 1.6 16v 105cp -> este vechiul profil Dacia Duster facelift benzina 4x2

Duster PH2 Benzina 4x4 1.6 16v 105cp -> este vechiul profil Dacia Duster facelift benzina 4x4

Duster PH2 Benzina 1.2 TCe 4x2 125cp -> profil nou

Duster PH1 Benzina 2.0 4x2/4x4 140cp -> profil nou

Nu posed Dacia Duster

Viitor posesor de Duster -> profil nou

Imi doresc un Duster -> profil nou

Am folosit PH2 in loc de facelift si PH1 pt prima versiune, daca e ceva in neregula sa imi spuneti.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...