Sari la conținut

Oglinzi Duster facelift

Postări Recomandate

Salutare tuturor dusteristilor! Din decembrie 2013 sunt posesorul unui Duster facelift 1,5dci 4x4 Laureat si recent in parcarea subterana a unui supermarket din Bucuresti(alaturi de alti cativa confrati pe patru roti) am fost victima unei vandalizari la oglinda de pe partea dreapta. Un cretin, ca nu-i pot spune altfel, a rupt oglinzile catorva masini parcate si a disparut. Asta e, trebuie sa o rezolv cumva, practic doar geamul oglinzii este crapat, dar s-a slabit si arcul care actioneaza sistemul de reglaj si cred ca va trebui sa schimb tot corpul oglinzii.

Intrebarea pe care v-o adresez este daca stie cineva ce alt model de oglinda din familia Dacia este similar cu cel de pe Duster? Le-am cautat pe cele originale la reprezentanta dar nu le au pe stoc si au un pret de vorbesti singur, in jur de 1000 de lei bucata. Multumesc anticipat pentru opiniile voastre.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 35
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

si vechile loganuri erau la fel, care era cu oglinzi electrice, le avea cu degivrare

Nu stiu codul dar gasesti foarte convenabil la colegul nostru @planetara oglinda cu semnalizator incorporat si chiar la culoarea masinii (acum depinde de culoare, la mine au fost gri-argintiu). Eventu

Sticla gasesti cu siguranta la un dealer autorizat. Numai ca la pretul respectiv(un geam oglinda cu degivrare este circa 400-450 lei) cumperi un set de oglinzi cu semnalizare si mai ramai cu bani! Inf

sunt pe net cele pt primul model de duster dar cu semnalizare incorporata...nu cred ca nu s-ar potrivi...cel putin dupa ai si semnalizare pe oglinda

Oglinzile mele sunt negre, fara semnalizare(Duster Laureat).

Link spre post
  • 6 months later...

Un cod pentru oglinda din dreapta?

Atat pentru corpul oglinzii (carcasa din plastic negru) cat si sticla separat.

Nu stiu codul dar gasesti foarte convenabil la colegul nostru @planetara oglinda cu semnalizator incorporat si chiar la culoarea masinii (acum depinde de culoare, la mine au fost gri-argintiu). Eventual te poate ajuta si cu montajul.

Cotacteaza-l printr-un PM si sunt convins ca vei rezolva problema.

Editat de alcris01
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...