Sari la conținut

Postări Recomandate

Comercializam scuturi metalice pentru motor, cutia de viteze, diferential si rezervor pentru DACIA DUSTER

Scuturile sunt metalice, confectionate din tabla de otel cu o grosime intre de 2-3 mm, vopsite in camp electrostatic.

Produsele sunt noi, au GARANTIE 24 luni si vin insotite de kit-ul de montare, se monteaza fara modificari aduse masinii Dvs.

Scut Motor - 350 lei

Scut |Diferential - 220 lei

Scut Rezervor - 350 lei

ATUNCI CAND COMANZI SPECIFICA CA ESTI MEMBRU AL FORUMULUI DACIA DUSTER SI PRIMESTI TRANSPORTUL GRATUIT PANA LA TINE !!

TEL: 0745.805.990 / 0737.122.471

post-2096-0-14332900-1395228224_thumb.jpg

post-2096-0-64831000-1395228229_thumb.jpg

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Puteti fi mai explicit in materie de comercializarea scutului pentru "Cutie de viteze"?

Totodata as fi interesat sa explicati aici care este diferenta intre scutul de motor comercializat de dvs si cel deja existent pe Duster.

Si o poza cu scutul de rezervor (asa cum au fost prezentate si cel de motor+diferential)

Multumesc.

Link spre post

Eu stiu ca din fabrica 4x2 vine echipat cu scut pentru motor iar 4x4 cu scut pentru motor si cutia de viteze. Optional se gaseste un scut din Al.

Eu am intrebat comerciantul! Parerile sunt pentru zonele tehnice! Acolo vei fi si informat despre ceea ce exista pe masini!

Link spre post

De potrivit... se potrivesc! Singura problema este ca trebuie practicata o gaura mai mare pentru bieleta CV.

Eu n-am reușit sa ajung in service, dar cel care are service-ul si a comandat toate cele 3 scuturi de undeva din Sighet (arata ca cele din poza), a spus: "nu se potrivesc la prinderi". Era vorba cel putin de scutul de diferential si cel de rezervor, pentru ca am ales sa păstrez scutul original, cu care vine masina, pentru motor si cutie. Apoi s-a conversat doua zile cu cei din Sighet, care, dupa ce au pus si ei mana pe un Duster 2, au admis ca nu merg. Acum imi aștept banii înapoi.

Poate scutirile astea sunt diferite si atunci imi cer scuze ca am indus lumea in eroare! In poze, arata identic cu cele pe care le-am avut in mana înainte sa las masina pentru instalare. Daca le-a montat cineva pe Duster 2 (diferential si rezervor), va rog împărtășiți, ca le-as comanda si eu!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...