Sari la conținut

Tutorial DYI extindere spatiu portbagaj Duster 4x4

Postări Recomandate

Multumiri pentru urari!Va urmaresc cu mult interes de cand am hotarat sa cumpar dusterul o contributie la aceasta hotarare a avut-o si acest , care m-a edificat in a lua aceasta decizie.Singer te indragostesti de aceasta masina si credeti-ma,cand am hotarat sa-mi iau 4x4,pe primul plan era mercedes glk 2.2 sh,norocul meu ca am dat de acest .Nu stiam nimic despre masina o vedeam pe strada imi placea cum arata si atat.Acum uite ca am intrat in aceasta comunitate frumoasa,si astept cu nerabdare urmatorul IND sa va cunosc.

Te asteptam cu mare drag! Dar vezi ca va fi o intalnire in care vei invata de ce e mai bun Duster-ul decat GLK-ul!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 19
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Marele meu regret la masinuta aceasta a fost mereu portbagajul redus ca dimensiuni. De ce cei cu 4x2 sa aiba mai mult spatiu(475l relativ la 408l)? Ce este de facut? Am cautat o roata de rezerva de d

Este... o treaba foarte buna pt cine mai vrea 7 cm pe adancime! Bravos @psystem! Eu, de exemplu, care-mi mai utilizez masina si pe post de pat, nu m-ar coafa aceasta modificare pentru ca-mi creaza u

Multumiri pentru urari!Va urmaresc cu mult interes de cand am hotarat sa cumpar dusterul o contributie la aceasta hotarare a avut-o si acest forum , care m-a edificat in a lua aceasta decizie.Singer

Posted Images

• 7 months later...

Faina treaba @psystem. As avea cateva intrebari:

- roata de dimensiuni reduse de Qashqai se potriveste exact la diametrul rotilor de pe masin

- tableta care acopera roata de rezerva se mai potriveste acum?o

- o tavita originala de portbagaj oare s-ar mai potrivi dupa modificare?

Editat de CristiZ
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...