Sari la conținut

Scurgere ulei din grup fata la 4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca tu vei fi "next" daca continui cu asemenea comentarii.

Asta este cel mai bun raspuns! Eu nu tin minte sa se fi discutat pe forum vre-odata aceasta problema

2 lucruri diferite: prima ) - semering ( plastic aparator + arc presator ) intre planetara si cutia de viteze a doua) - garnitura ( un carton mai special thermo rezistent ) intre cutie si motor. Te

Posted Images

O intrebare este de obicei mai detaliata. Ceea ce ai scris tu suna a ironie pura si nu are nici o legatura cu topicul.

PS: Si daca stiu si daca nu stiu ce va pica la masina mea, cel mai probabil va pica din cauze de uzura ceea ce este normal. Cand mi-am cumparat masina nu am dus-o acasa sa o pun pe un piedestal sa nu cumva sa nu se strice ceva. Pana acuma are 55k km in mai putin de 2 ani. Pana acuma in afara de filtre nu am schimbat nimic la masina, iar cand va pica sunt sigur ca va pica pentru ca i-a trecut vremea piesei respective. Traim intr-o economie de consum si piesele nu sunt facute sa dureze o viata.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...