Sari la conținut

Scurgere ulei din grup fata la 4x4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 28
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cred ca tu vei fi "next" daca continui cu asemenea comentarii.

Asta este cel mai bun raspuns! Eu nu tin minte sa se fi discutat pe forum vre-odata aceasta problema

2 lucruri diferite: prima ) - semering ( plastic aparator + arc presator ) intre planetara si cutia de viteze a doua) - garnitura ( un carton mai special thermo rezistent ) intre cutie si motor. Te

Posted Images

In decembrie anul trecut, aprox aceeasi problema, intre motor si cutie.

Au dat baia de ulei jos, au schimbat garnitura.... sau ce e chestia aia si s-a rezolvat pe garantie.

Trist a fost ca au fost nevoiti sa dea jos cam tot ce se poate da jos ca sa poata sa scoata baia de ulei... (adica au avut ceva de munca)

Apoi mi-au spus sa revin dupa cateva mii de km sa verifice.

Ieri, cu ocazia faptului ca am fost in service, i-am rugat sa verifice daca mai exista scurgeri si este ok

Editat de gusterul
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

2 lucruri diferite:

prima ) - semering ( plastic aparator + arc presator ) intre planetara si cutia de viteze

a doua) - garnitura ( un carton mai special thermo rezistent ) intre cutie si motor.

Te-au rechemat deoarece suruburile trebuie strinse dupa ' asezarea ' garniturii.

Parerea mea.

Editat de ISZY56
Link spre post

Da, am identificat si eu problema... Semering pe dreapta dus (dar asta din cauza urmatoarei piese) si rulment spart.

Dat jos Modul de intoarcere, si se vor schimba toate semeringurile (asta daca tot am umblat acolo...)

Momentan masina a ramas in service deoarece... e asa cum a zis si colegul @electrodep, nu exista pe stoc. Vine in cateva zile. Costul (ca eu n-am avut norocul sa schimb si aceste piese pe garantie) este undeva in jur de 800 ron cu montaj inclus.

Link spre post

Am dus masina la Dacia, si au retinut-o acolo : au zis ca nu vor sa riste fiind in garantie ...

De inlocuit, trebuie inlocuite semeringurile planetara din partea dreapta a grupului, care cica vin cu tot cu ceva corp de la fabrica...

Trist ca doar pe saptamana viitoare, va fi gata :-(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, nu se grabesc baietii din alba, la lucrarile pe garantie. A mea e din 30 dec in service ca sa imi schimbe pompa de servo, si teoretic doar azi sau maine va fi gata.

daca cumva nu e gata sapt viitoare, suna la vocea clientului ca si a mea a fost retinuta initial tot pt "o saptamana".(care o devenit aproape o luna).

Dar dupa ce am vb vineri cu ei, s-au urgentat treburile si sper si eu sa o iau inapoi acasa curand:D

Editat de TudorAB07XWZ
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...