Sari la conținut

vand anvelope noi Continental CrossContact LS M+S, 215/65/r16

Postări Recomandate

Le mai am, inca nu le-am pus pe alte site-uri. Probabil dupa ce ma intorc din concediu (dupa IND6).

Pana atunci... valabil in continuare. Pret nou: 1500 lei + transport

ps - Nu stiu ce ti-ai ales, eu pentru iarna recomand tuturor Michelin cu toata convingerea. Nu cunosc celelalte marci, dar pe mine Michelinurile de iarna nu m-au dezamagit de 12 ani (4 masini)... - si umblu mult iarna. Michelin + profil in V e combinatia castigatoare la mine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...
  • Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Da, mi-am luat un set de Michelin Alpin A4. Nu sunt adeptul solutiilor combinate prefer set de vara + set de iarna.... Intentionez sa-mi iau si niste AT-uri la primavara, dar mai studiez la acest sub

Nu vreau să-ţi stric bucuria, dar mie, pe site-ul Michelin nu-mi apar Alpine A4 la anvelope pentru 4×4, ci doar Latitude Alpin (HP)…asta pentru cazul în care vrei să le pui mai mult la muncă.

Mersi pentru atentionare, dar crede-ma am ales in cunostinta de cauza... Pe de o parte recomandarea Michelin pentru 4x4 nu prea are importanta in cazul Dusterului care este o masina mai usoara chiar d

Posted Images

• 1 month later...

Dar anvelopele de iarna ce au, pentru ITP sunt mai mult ca perfecte... Cum am mai spus la inceputul topicului, la anvelope prefer solutii dedicate: de iarna pentru la iarna, de vara pentru la vara si de teren pentru teren :)

Cum nu s-au vandut, asta e, le pastrez pe post de cauciucuri de vara pentru asfalt....

Link spre post

Deci sa inteleg ca anvelopele continental cu care vine incaltat Dusterul sunt mixte? Poate sa imi zica cineva cum se comporta iarna? As fi tentat sa le tin asa 4-5 ani si sa scap in perioada asta de chinul a 2 randuri de gume si jante.

Trimis de pe al meu HTC Desire 500 folosind Tapatalk

Link spre post

Deci sa inteleg ca anvelopele continental cu care vine incaltat Dusterul sunt mixte? Poate sa imi zica cineva cum se comporta iarna? As fi tentat sa le tin asa 4-5 ani si sa scap in perioada asta de chinul a 2 randuri de gume si jante.

Trimis de pe al meu HTC Desire 500 folosind Tapatalk

Se comporta destul de bine. Poti sa le folosesti cu incredere dar si cu mare atentie ca nu se pot compara cu cele de iarna.
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...