Sari la conținut

Suspensie pneumatica Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Buna seara domnului Daniel si celor ce urmaresc ... In primul rand vreau sa multumesc domnului Daniel pe care personal nu am avut onoarea sa-l cunosc pana acum , (dar nu a intrat timpul in sac) pentr

Buna ziua Pentru ca stiu despre ce este va prezint un proiect pe care vreau sal-aplic si la Dusterul meu ce vine ( sau asa imi place sa cred . Este comandat )   Suspensie pneumatica fata spate -30+

1. Cine le produce? 2. Cine le monteaza? 3. Garantie - perioada, conditii 4. Fiabilitate/durabilitate 5. Intretinere 6. S-a mai montat pe Duster? 7. Ce modificari sunt necesare? (varianta cu con

Posted Images

• 2 months later...

Sunt si eu interesat de solutii de inaltare. Stiu de solutiile Ironman si H&R si nu vreau sa exclud nici o varianta... 1200 eur mi se pare un pret corect daca manopera este pe masura si sistemul si-a dovedit fiabilitatea. Pacat de omologarea RAR, dar poate se gasesc ceva solutii (altele decat demontare la ITP). De unde / de la cine pot face rost de mai multe informatii?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intamplarea face ca am gasit acest subiect pe un alt .

Am rugat pe cel in cauza sa dezvolte putin mai mult subiectul si aici pe forumul dedicat Duster. Poate iese ceva!

Mai ales ca acum este si proprietar de Duster ;)

Buna seara domnului Daniel si celor ce urmaresc ...

In primul rand vreau sa multumesc domnului Daniel pe care personal nu am avut onoarea sa-l cunosc pana acum , (dar nu a intrat timpul in sac) pentru invitatia calda de a continua si a imparyasi parerile si pataniile noastre .

Referitor la suspensie pneumatica va rog aveti un pic rabdare pentru a putea vedea live acest sistem instalat pe al meu Duster .

Dupa aceea veti putea trage concluzii fara doar si poate corecte din punctul d-vs de vedere .

Timpul va aduce :

-Suspensie Airride fata dpate cucontrol electronic .

-Troliu

-Scut cap coada executat de noi

-SoftCage pentru "tura"

-Statie CB cu antena fixa

-nu stiu daca este cazul de snorkel

-Vopsire in camp electrostatic elemente diverse .

Nu stiu daca am detaliat bine sau unde trebuie ...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...